10-19-2013, 07:35 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
تشيكن بارميزان - طريقة الدجاج بارميزان - عمل تشيكن بالصورتشيكن بارميزان - طريقة الدجاج بارميزان - عمل تشيكن بالصور تشيكن بارميزان - طريقة الدجاج بارميزان - عمل تشيكن بالصور تشيكن بارميزان - طريقة الدجاج بارميزان - عمل تشيكن بالصور صدور فراخ مخلية ومقطعة شرائح سميكة نوعا ما نصف كوب دقيق نصف كوب بقسماط بيضة جبنة بارميزان مطحونة اوراق خس مقطعة بنخلط الجبنة مع البقسماط نحضر 3 اطباق .. طبق فيه الدقيق مع ملعقة صغيرة ملح .. وطبق فيه البيضة مخلوطة مع فلفل اسود .. وطبق فيه البقسماط مع الجبنة تشيكن بارميزان - تشيكن بارميزان بالصور فى الاول نغمر قطعة الفراخ فى الدقيق بعدين البيض المخفوق بعدين البقسماط والجبنة .. ونرصهم فى طبق وندخلهم الثلاجة حوالى ساعة نجهز ملعقتين زيت زيتون وعصير ليمونتين ونخلطهم ومع رشة فلفل اسود ورشة ملح وهنا الخس مع تتبيلة الزيت والليمون بنخلطهم مع بعض قبل التقديم مباشرة .. علشان الخص بيدبل تشيكن بارميزان - تشيكن بارميزان بالصور ونحمر الفراخ فى زيت ذرة لغاية ما ياخد اللون الذهبى .. الجبنة هى اللى بتخليه ياخد اللون الحلو ده ونفرش الخس فى الطبق وعليه الفراخ وبالهنا والعافية تشيكن بارميزان - طريقة الدجاج بارميزان - عمل تشيكن بالصور تشيكن بارميزان - طريقة الدجاج بارميزان - عمل تشيكن بالصور مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|