04-16-2013, 05:19 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
تشيكن بارميزان - تشيكن بارميزان بالصورتشيكن بارميزان - تشيكن بارميزان بالصور تشيكن بارميزان - تشيكن بارميزان بالصور صدور فراخ مخلية ومقطعة شرائح سميكة نوعا ما نصف كوب دقيق نصف كوب بقسماط بيضة جبنة بارميزان مطحونة اوراق خس مقطعة بنخلط الجبنة مع البقسماط نحضر 3 اطباق .. طبق فيه الدقيق مع ملعقة صغيرة ملح .. وطبق فيه البيضة مخلوطة مع فلفل اسود .. وطبق فيه البقسماط مع الجبنة تشيكن بارميزان - تشيكن بارميزان بالصور فى الاول نغمر قطعة الفراخ فى الدقيق بعدين البيض المخفوق بعدين البقسماط والجبنة .. ونرصهم فى طبق وندخلهم الثلاجة حوالى ساعة نجهز ملعقتين زيت زيتون وعصير ليمونتين ونخلطهم ومع رشة فلفل اسود ورشة ملح وهنا الخس مع تتبيلة الزيت والليمون بنخلطهم مع بعض قبل التقديم مباشرة .. علشان الخص بيدبل تشيكن بارميزان - تشيكن بارميزان بالصور ونحمر الفراخ فى زيت ذرة لغاية ما ياخد اللون الذهبى .. الجبنة هى اللى بتخليه ياخد اللون الحلو ده ونفرش الخس فى الطبق وعليه الفراخ وبالهنا والعافية تشيكن بارميزان - تشيكن بارميزان بالصور تشيكن بارميزان - تشيكن بارميزان بالصور مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
بالصور , بارميزان , تشيكن |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|