|
| أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
04-01-2013, 06:23 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
لحم بالبصل والزيتون , شرح عمل لحم بالبصل والزيتون و اكله لحم بالبصل والزيتونالشيف نبيل المقادير : - 1/2 ك لحمة فيلية قطع صغيرة – 1/8 ك بصل مقطع – 10 حبات زيتون اسود مخلى – ملح وفلفل – بصل صغير مخلل – م خل – 2 م زيت ذرة – كوب ديمي جلاس الطريقة : - نشوح البصل المخرط فى الزيت ثم الثوم ثم نضع اللحمة ونشوحها لحد ماتتحمر وتدخل فى السوى ثم نضع صوص الديمي جلاس ونقلب ثم نضع البصل المخلل والزيتون وملح وفلفل ونقلبهم ثم نضع صلصة الطماطم ونتركها لحد ماتستوى مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|