03-08-2013, 01:22 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
الخبز الحلوالخبز الحلو معلقة لبن بودرة بيضة رشة ملح معلقة كبرية زبدة طرية التزين (اختيارى) حبة البركة سمسم لوز شرائح (مش ضرورى اوى دى زينة مش اكتر) الطريقة اخلطى الدقيق و الخميرة و السكر و اللبن البودرة كويس جدا ثم اضيفى الزبدة و رشة الملح و اعجينى لغاية لما تبقى العجينة مطاطية و كوريها كورة كبيرة و غلفيها بالسوليفان كويس و خليها تخمر لمدة ساعة بعد لما تخمر قسميها كور متساوية و رصيها فى صينية مدهونة و مرشوة بالدقيقة كويس رصيها زى الصورة كده ملاصقين لبعض اتركيها مغطاة جيدا لمدة ساعة تانية و بعدين ادهنيها بخليط البيضة مع ال 3 معالق لبن و زينيها بالسمسم - حبة البركة اخبزيها فى فرن سابق التسخين لمدة 15 دقيقة 300 جرام دقيق 2 معلقة كبيرة سكر 2 معلقة صغيرة خميرة فورية 3 معالق حليب مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم معجنات و سندويشات و فطائر |
|
03-08-2013, 01:51 AM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| كالعادة ابداع رائع وطرح يستحق المتابعة شكراً لك بانتظار الجديد القادم دمتى بكل خير | ||||||
الكلمات الدلالية (Tags) |
الحلو , الخبز |
|