11-19-2013, 08:10 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
وجبة سمك روعة 2013 , سمك فيليه بالفرنوجبة سمك روعة 2013 , سمك فيليه بالفرن وجبة سمك روعة 2013 , سمك فيليه بالفرن طعم السمك الفيليه المشوي بالطريقة دي رائع .. رائع ..رائع .. وفوق ذلك الطريقة بسيطة وسهلة وسريعة ، وبصراحة الطريقة دي لازم الواحد يجربها من كتر ماهي حلوة ، والسمك الفيليه اللي استخدمته النوع الموجود في الأكياس المجمدة . المقادير : 1 كيلو سمك فيليه عصير 1 ليمونة 1 ملعقة كبيرة خل 6 فصوص ثوم مفروم 1 قرن فلفل أخضر حار مفروم 1/2 ملعقة صغيرة ملح 1/2 ملعقة صغيرة فلفل أسود 1 ملعقة كبيرة كمون قليل من الكزبرة الخضراء مفرومة 1 حبة طماطم متوسطة مقطعة قطعا صغيرة جدا زيت ذرة الطريقة : في طبق بايركس نحضر الخلطة بوضع الليمون + الخل + الثوم + الفلفل الأخضر الحار + الملح + الفلفل + الكمون + الكزبرة الخضراء + الطماطم . نضع السمك في الخلطة ونقلبه معها ونغطيها بورق نايلون وندخلها الثلاجة ونتركها ساعتين أو ثلاثة لتتشرب بالخلطة . نسخن الفرن . نغطي صينية فرن بورق ألمونيوم ، ونضع عليه السمك والخلطة ، ونرش عليه زيت كمية كويسة . ندخله - بدون وضع غطاء على السمك - في الفرن على الرف الأوسط ، درجة حرارة الفرن حارة 260ْ ، لمدة 40 دقيقة . يقدم ساخنا ، مع رز السمك ، بالإضافة إلى سلطة الطحينة . للتنويع : يمكن تقطيع حبة بطاطس إلى شرائح ووضعها أسفل قطع السمك . ملاحظة : لو كنت مستعجلة وماعندكيش وقت لترك السمك يتبل في الثلاجة ممكن بعد ما تضعيه في الخلطة إنك تضعيه مباشرة في صينية الفرن ، أنا عملت كده وطلع الطعم ممتاز ، بس مهم انك تخلي الفرن يسخن عند بداية العمل . وجبة سمك روعة 2013 , سمك فيليه بالفرن وجبة سمك روعة 2013 , سمك فيليه بالفرن مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
2013 , بالفرن , روعة , سمك , فيليه , وجبة |
|