منتديات شبكة حياة

منتديات شبكة حياة (http://www.hayah.cc/forum/)
-   أطباق رئيسية (http://www.hayah.cc/forum/24/)
-   -   صينية كوسة محشية باللحمة المفرومة - طريقة عمل صينية كوسة محشية باللحمة المفرومة (http://www.hayah.cc/forum/t81395.html)

صمتى كلام 04-25-2013 02:00 AM

صينية كوسة محشية باللحمة المفرومة - طريقة عمل صينية كوسة محشية باللحمة المفرومة
 
صينية كوسة محشية باللحمة المفرومة - طريقة عمل صينية كوسة محشية باللحمة المفرومة


صينية كوسة محشية باللحمة المفرومة - طريقة عمل صينية كوسة محشية باللحمة المفرومة

اليوم هيكون الغدا صينية كوسة محشية باللحمة المفرومة مع الشربة
طبعا هيكون فيه لحمة مسلوقة مع الكوسة





http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...92298hayah.jpg



طريقة اللحمة المسلوقة نقطع 2 بصلة مع 2 معلقة زيت الذرة
ونضع اللحمة فى البصل على النار مدة ربع ساعة نضيف 1/2 معلقة
فلفل اسود + 1/2 معلقة كمون + 4حبة حبهان + حبة طماطم




ثم نضيف المية اللازمة وبعد نصف ساعة نضيف الملح اللازم
أما طريقة الكوسة
أولا / المقادير كيلو كوسة + 3حبة طماطم + 3 حبة بصل متوسط
+ خضار ( شبت ، كرفس ، نعناع أخضر ) البهرات اللازمة
+ 400جرام لحمة مفرومة + 400
رز مصرى



http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...92299hayah.jpg



http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...92300hayah.jpg



ثانيا / الطريقة نطهو اللحمة المفرومة مع البصل وفلفل أخضر
وثوم و2كوب ماء وملح وبهرات



http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...92301hayah.jpg




نجهز الخلطة للحشو نقطع البصل ونضعة على النار مع 1/4 كوب زيت
حتى يحمر البصل ثم نضيف عصير الطماطم حتى يسبك




http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...92302hayah.jpg


نغسل الرز







http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...92303hayah.jpg



ونخرط الخطار ناعم



http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...92304hayah.jpg



http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...92305hayah.jpg



ونضع التسبيكة



http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...92306hayah.jpg



الرز + الخضار + اللحمة المفرومة مع بعض ونقلب كويس



http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...92307hayah.jpg





http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...92308hayah.jpg
ونبدأ نحشى




http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...92309hayah.jpg


نرص الصينية كما واضح فى الصورة
ثم نضيف الشربة اللازمة ونضعها فى الفرن



http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...92310hayah.jpg



وقبل خروجها بربع ساعة نضعها فى الرف العالى فى الفرن كى تتحمر ثم نخرجها من الفرن ويكون شكلها كما هو موضح فى الصورة




http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...92311hayah.jpg


وبالهناء والشفاء وتعالو كلوا ويارب تعجبكم
وهذا طبق الرز الباقى من حشو الكوسه



http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...92312hayah.jpg


صينية كوسة محشية باللحمة المفرومة - طريقة عمل صينية كوسة محشية باللحمة المفرومة



صينية كوسة محشية باللحمة المفرومة - طريقة عمل صينية كوسة محشية باللحمة المفرومة




مرااايم 04-25-2013 11:59 AM

http://www.hayah.cc/forum/imgcache/195889.png


الساعة الآن 06:51 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO