صينينه كوسه باللحمه تجنن فى الفرن , طريقة عمل صينينه كوسه باللحمه بسم الله المكونات ===== ===== انا بقول مكونات مو مقادير لان كل وحده براحتها فى الكميات لحم فلتو كوسة 1بطاطس طماطم بصل فلفل رومى ثوم مفروم معلقه صغيره زبده 2 معلقة صلصه 2 مكعب مرقه توابل ( ملح-فلفل أسود-بهارات لحم-زنجبيل مطحون-ورق لورى مطحون) الطريقه ==== ==== نقطع اللحم قطع صغيره انا استخدمت فلتو علشان مايأخذ وقت فى النضج بياخذ نفس وقت نضج الكوسة لكن لو انتى يا بطه <<تراها تمدح راح ستخدمى نوع لحم بياخد وقت ياليت تقومى بسلقه نص سلق قبل وضعها مع الكوسة وتقومى بنفس الخطوات القادمه (بسسسس تكون اللحمه نص سلق) http://www.hayah.cc/forum/hayahimgcache/1/5502hayah.jpg ننضف الكوسة ونغسلها ونقطعها حلقات نفس اللي بالصوره http://www.hayah.cc/forum/hayahimgcache/1/5503hayah.jpg نقطع الطماطم والبصل والفلفل الرومى مكعبات ومعهم معلقه ثوم مفروم نفس اللي بالصوره http://www.hayah.cc/forum/hayahimgcache/1/5504hayah.jpg نضع 2 معلقة كبيره صلصه و2 مكعب المرقه والتوابل نفس اللي بالصوره http://www.hayah.cc/forum/hayahimgcache/1/5505hayah.jpg نضع كوب كبير ماء على الخلطه ونقبلهم نفس اللي بالصوره http://www.hayah.cc/forum/hayahimgcache/1/5506hayah.jpg نقطع 1 حبه كبيره بطاطس و1 حبه كبيره بصله شرائح نفس اللي بالصوره http://www.hayah.cc/forum/hayahimgcache/1/5507hayah.jpg فى صينيه او طاجن او بايركس اللى يعجبنا نضع شرائح البطاطس والبصل نفس اللي بالصوره ( الخطوه هذي اختياري ) لان انا بصراحه حطيتها حمايه للحمه احسن تتحرق ههههههههه انا متأكده ان هذا ماراح يحصل بس علشان الوسواس القهرى اللى عند روشا يبطل يوسوس ويرتاح شويه والصينية فى الفرن ههههههههه http://www.hayah.cc/forum/hayahimgcache/1/5508hayah.jpg نضع اللحمه فوق البطاطس بتاعت الوسواس القهرى هههههههههه نفس اللي بالصوره http://www.hayah.cc/forum/hayahimgcache/1/5509hayah.jpg نضع جزء من الخلطه السابق تحضيرها نفس اللي بالصوره فوق اللحمه اللى فوق البطاطس حقت الوسواس القهرى ههههههههههه http://www.hayah.cc/forum/hayahimgcache/1/5510hayah.jpg نضع الكوس ةنفس اللي بالصوره فوق اللحمه اللى وش؟؟! كملوا انتوا ههههههههههههه http://www.hayah.cc/forum/hayahimgcache/1/5511hayah.jpg نضع باقى الخلطه كلها فوق الكوسة نفس اللي بالصوره نضع المعلقه الصغيره الزبده ( معلقة صغيره علشان تبقى خفيفه ) وانتى بعد براحتك يا قمره فى كميه الدهون http://www.hayah.cc/forum/hayahimgcache/1/5512hayah.jpg ونغطى الصينيه بالفويل وندخلها الفرن حوالى ساعه الا ربع او ساعه على حسب راحتك يا قمر لحد ما تستوى نفس اللي بالصوره حتى توصل للسوى المطلوب نشيل الفويل http://www.hayah.cc/forum/hayahimgcache/1/5513hayah.jpg وندخلها الفرن تانى تكمل سوى وتتشرب لحد ما يتحمر وجهها بالشكل ده http://www.hayah.cc/forum/hayahimgcache/1/5514hayah.jpg وهذا الشكل النهائى لاحلى واخف صينية لحم فلتو بالكوسة http://www.hayah.cc/forum/hayahimgcache/1/5515hayah.jpg انا قدمتها مع ارز بالشعريه وسلطه خضراء و انتى بقى يا قمره براحتك فى تقديمها |
يسلموووووووو حبيبتي عالوصف الحلوة |
الساعة الآن 12:18 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO