|
| أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
12-17-2013, 04:20 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
معجنات للشيف حسن كمال والشيف يسرى من برنامج المطبخ،اكلات للشيف حسن كمال والشيف يسرى ممعجنات للشيف حسن كمال والشيف يسرى من برنامج المطبخ،اكلات للشيف حسن كمال والشيف يسرى من برن السلام عليكم موضوعي هو معجنات للشيف حسن كمال والشيف يسرى من برنامج المطبخ،اكلات للشيف حسن كمال والشيف يسرى من برن معجنات للشيف حسن كمال والشيف يسرى من برنامج المطبخ ، اكلات للشيف حسن كمال والشيف يسرى من برنامج المطبخ البيتزا
الاولي: هي نفس المقادير باستخدام الزبادي (البتزا الطريه) الثانيه تعجن بماء فقط بدون زبادي الثالثه:بعد العجن نضيف لها 1/2 كوب زيت (وده الي بيديها القرمشه)
الكبده الاسكندراني( الشيف حسن) المقادير 50 جم زبده-3-6 فصوص توم- فلفل حار حامي -شطه كمون- بهارات- ك***ه ناشفه-500 جم كبده- ملح- 2 ليمونه- 3 ملعقه خل الطريقه: تقطع الكبده شرائح رفيعه طويله(ايمانسيه)ثم تتبل قبلها بيوم في (ماء بصل -توم -ليمون-توابل علي ذوقك...... نضع في طاسه زيت حتي يسخن ثم اضيف له التوم المفروم خشن ثم الفلفل الحار المقطع جوليان ثم الكبده حتي اشم رائحتها ويتغير لونها فنخفض درجه الحراره ونضيف التوابل وتترك حوالي 15_20 دقيقه فقط) حتي لا تمط وتقدم في طبق التقديم مع اليمون المقطع وبالف هنا الفراخ بالكاري المقادير:
الطريقه:
بيكاتا بالمشروم المقادير: كيلو شرائح لحم بتلو اسكالوب-200 جم مشروم فريش- 1/2 كوب فريش كريم-1/2كوب ديمي جلاس-بصله مفرومه ناعم- ملح – فلفل-2 ملعقه دقيق الطريقه: · ابشر البصله ناعم مع ملح وفلفل واتبل بها شرائح اللحمه ثم اضيف عليها الدقيق واخلطه معهم(اعفره بالدقيق) · في طاسه اضع الزيت والزبده واضع شرائح البتلو تتشوح · اضع في طاسه اخري البصل المفروم مع شرائح المشروم المقطعه شرائح مع اضافه تتبيله البصل والدقيق الي كانت اللحمه متبله فيها ويشوح الجميع · اضيف الفريش كريم ثم الديمي جلاس ياخد غلوه ثم اضيف الجميع للطا سه مع شرائح البتلو اتركهم جميعا معا حتي يتم النضج تقدم مع مكرونه اسباجيتي مسلوقه توضع فوقها شرائح البتلو مع الصوص المتبقي او تقدم البيكاتا منفرده مع الصوص شكراً لكم و انتظر ردودكم :) مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ |
|