![]() | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
![]() - 200 جم كفتة ضانى طريقة التحضير- 100 جم فراخ شيش تاووك - 150 جم كباب ضانى ريش - جارنييه مشوى (بصل - طماطم – فلفل ) - توابل للشيش تاووك ( ملح – فلفل – مستردة – بصل مبشور – زبادى ) ملحوظة : توضع جميع التوابل على الكباب و الكفتة ماعدا الزبادى والمستردة - تتبل الكفتة بالبصل والملح والفلفل ثم توضع على الاسياخ - تتبل قطع الفراخ بالملح والبصل والفلفل والزبادى والمستردة وتترك لمدة ساعة ثم توضع على الاسياخ - تتبل اللحمة الضانى والريش بالملح والفلفل والمستردة والبصل وتترك لمدة ساعة ثم توضع فى الاسياخ - يوضع البصل والفلفل والطماطم فى الاسياخ ثم تسوى جميع الاسياخ حتى تمام النضج ثم تقدم ساخنة وشهية وتزوق بقليل من البقدونس المفروم مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
|
![]() | المشاركة رقم: 2 | |||||||||||||||||||||||||
| ![]() | |||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
الكلمات الدلالية (Tags) |
2013 , اكلات , بطرق , لذيذة , مختلفة |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|