05-08-2013, 09:47 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
كفتة السمك بالبقدونس والجبنةالمقادير: ½ كيلو سمك فيليه مسلوق ومفروم 2 ملعقة كبيرة جبنة بارميزان مبشورة 2 بيضة مخفوقة بالملح والفلفل الأسود ½ حزمة بقدونس مفرومة 3 فصوص ثوم مفرومين ثمرة بطاطس مسلوقة بصلة متوسطة مفرومة ½ كوب بقسماط ملح وفلفل أسود ½ ملعقة كمون طريقة التحضير: 1- اخلطي كل المقادير اللي عندك مع بعضها كويس. 2- شكّلي الخليط السابق على شكل دوائر أو صوابع، وحمّريها في الزيت لغاية لونها ما يبقي دهبي. 3- بعد كده ارفعيها على مناديل ورق علشان تتشرّب أي زيت موجود فيها، وقدّميها.. وبالصحة والهنا,,, مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
05-28-2013, 05:26 AM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| تسلمى حبيبتى والله ممتازة مجهود رائع | ||||||
الكلمات الدلالية (Tags) |
السمك , بالبقدونس , كفتة , والجبنة |
|