04-13-2013, 08:39 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
اطبخ الكبسهاطبخ الكبسة نصيحة السلام عليكم المقادير لحمة (حسب الكمية) رز بسمتي (حسب الكمية ) حبهان قرنفل قرفة عيدان ومطحونة زبيب حبة طماطم 2 حبة فلفل أخضر 2حبة بصل كركم أو ظعفران مكسرات (بندق ولوز وفستق) الطريقة نحمر البصلة في الزيت نضيف للبصلة الحبهان والقرفة العيدان والمطحونة والقرنفل والزبيب والطماطم والفلفل والكركم او الزعفران والمكسرات ويقلب لمدة 3 دقائق وبعد كدة نضيف شوربة (مرقة) وبعدها نضيف الرز والماء حسب الكمية ونستنا لحد الرز ما يشرب الماء والشربة ونرفع الرز علي نار هادئة لحد ما يستوي ممكن نحط اللحمة علي وش الطبق أو وسط اللحمة ونقدم الطبق مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
06-01-2013, 11:14 PM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| الله يوفقك حبيبتى ممتازة حبيبتى | ||||||
الكلمات الدلالية (Tags) |
اطبخ , الكبسه |
|