|
| أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
04-01-2013, 07:32 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
صينيه الرقاق باللحمه المفرومه , مقادير صينيه الرقاق باللحمه المفرومهش شربيني برنامج سفرة دايمة على قناة الحياة 2 يوم الثلاثاء 7 / 7 / 2013 المقادير: - 1/2 كيلو رقاق بلدي طري ( من عند الفطاطري ) - 1/4 كيلو لحمه مفرومه - 2 مكعب مرق - 2 م زبده - بيضه - 1/4 كوب لبن - 2 م زيت زيتون - شوربة الطريقه: - نعصج اللحمه عادي بالبصل والزبدة والملح والفلفل وسنة قرفة وشوية أعشاب عطرية أو كسبرة خضراء أو بقدونس مفروم ثم نضيف لها حبة طماطم مقطعه مكعبات وقرن فلفل حار ( اختياري ) - نحضر الشوربه بمكعب المرق والزبده علي النار ثم نضيف الماء اونستخدم شوربه طازجه - نغمس كل واحده رقاق في الشوربه الساخنه - نحضر صينية فرن ونبطنها بالزيت - نضع اللحمه المعصجه في الرقاق ونلفها رول ونرصها في الصينيه - نلف بقيه الكميه رولات ونضعها في الصينيه - نخفق البيضة مع اللبن ومعلقة زيت - ثم بفرشاة ندهن الرولات من أعلى بخليط البيض واللبن - ثم ندخلها الفرن - وتقدم بعد تقطيع الرولات ويجمل طبق التقديم بوردة طماطم واوراق البقدونس مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
2013 , الرقاق , المفرومه , باللحمه , صينيه , مقادير |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|