04-01-2013, 06:37 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
الدجاج التندورى , اعداد الدجاج التندورى , طريقة دجاج تندورىطريقة الفراخ التندورى اللى عملها الشيف حسن على قناه الحياه المقادير: 4 صدور دجاج 2 كوب زبادى 4فص ثوم ملعقة ملح "توابلها اللى بنسميها جراما ماسالا" و هى عبارة عن 2 معلقة كبيرة كركم 2 ملعقة كبيرة بابريكا نصف معلقة شاى قرنفل مطحون نصف معلقة شاى حبهان مطحون نصف معلقة شاى كمون مطحون نصف ملعقة شاى فلفل اسود مطحون نصف ملقعة شاى قرفة مطحونة . يفضل ان كل التوابل دى تتطحن وقت تحضير الفراخ علشان تبان فيها طعم التوابل الطريقة : نفضى الزبادى فى وعاء غويط شوية و نضيف عليه الملح و الثوم المفروم الناعم اوى ثم مجموعة البهارات الجراما ماسالا و نقلبها كلها مع بعض كويس اوى و بعدها نضع قطع الفراخ فى الخليط دة و نتركها ساعة و بعد كدة ناخد الفراخ نرصها فى صينية قطعة قطعة و ندخلها الفرن فى الرف الاوسط و نتقعد فى الفرن حوالى 35 دقيقة و بتتقدم مع الارز الاصفر و بالهنا و الشفا ......... مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|