01-26-2013, 10:11 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
شوربة الكريمه بالفراخ والمشرومشوربة الكريمه بالفراخ والمشروم مقاديرها: 3 ونص كوب مياه 4 مكعبات مرقه ماجي 2 قطعه فراخ بانيه مسلوقه ومتقطعه فتافيت (او ما يوازيهم من الفراخ العاديه) كوب كريمه خفق كوب ذره حلوة نصف كوب مشروم 2 ملعقة كبيرة دقيق بيضه مخفوقه ملح وفلفل اسود وللتزيين: جبنه موزاريلا او شيدر مبشوره بقدونس مفروم نييجي بقى للطريقه: 1- فى حله حطي المياة والمرقه على النار وسيبيها تدوب مع بعض وبعدين انزلي عليها بالفراخ المسلوقة 2- اضيفى الدقيق مع التقليب المستمر عشان متكلكعش لحد ما تحسي ان الشوربه بدأت تتقل 3- اضيفى البيضة المخفوقه مع التقليب الجيد واتركي الشوربه تغلي 5 دقايق 4- اضيفى الكريمه ثم الذرة ويليهم المشروم والملح والفلفل مع التقليب المستمر وتترك على نار هادئة لمده 5 دقايق وبتكون كده الشوربه جاهزة وتقدم ساخنه ويرش عليها الجبنه المبشورة والبقدونس المفروم وبالهنا والشفا شوربة الكريمه بالفراخ والمشروم مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
الكريمه , بالفراخ , شوربة , والمشروم |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|