10-29-2013, 01:05 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
طريقة عمل الشيبسى الرررائعوقت التحضير:15 دقيقة وقت الطهي:15 دقيقة المقادير:مقداربطاطس مقدارزيت للقلى مقدارملح التحضير:. اول حاجة علشان تضمنى ان الشيبسى يطلع كويس هى نوع البطاطس تختارى البطاطس اللى تحسى وانتى بتقشريها ان فيها مية وخاصة البطاطس اللى لونها ابيض . تانى حاجة ان الزيت يكون درجة حرارتة عالية علشان البطاطس متلزقش فى بعضهاا الطبخ: . طبعا بعد ماتقشرى البطاطس . خرطيها رقيق جدا انا بعملها بالسكينة . يعنى وانتى بتعملى رقائق الشيسبى كل اما تشوفى حد السكينة من تحت رقاقة البطاطس كان احسن . وممكن تنقعيها شوية فى المية علشان تاخد اشكال مايلة زى الشيبسى يعنى تلاقيها ملتوية من الاجناب . ولما تيجى تحمرى متحطيش البطاطس مرة واحدة وانتى واقفة حطى واحدة واحدة ورا بعض لحد متملى الطاسة بالبطاطس . ومتسبيش البطاطس لما تتحمر قوى لحد متاخد لون دهبى بس لانها لو احمرت تكون كدا دخلت فى مرحلة الحرق ويكون طعمها مش حلو طريقة عمل الشيبسى الرررائع طريقة عمل الشيبسى الرررائع مواضيع قد تعجبك: | ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم مقبلات و سلطات |
|
10-29-2013, 08:29 AM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| رووووووووعه يعطيك الف عافيه | ||||||
الكلمات الدلالية (Tags) |
الرررائع , الشيبسى , طريقة , عمل |
|