طريقه عمل الارز بالجمبري - البايلا الاسبانيه المقادير: ربع كيلو جمبري (الربيان) ربع كيلو سبيط فواكه البحر ١ ثمره كل من فلفل اخضر و احمر واصفر ارز بسمتي ٢ ثمره بصل مقطع الى مربعات صغيره بازيلاء ١ كوب زيت كزبرة بقدونس ١ م-ص ملح ١ م-ص فلفل اسود ملون زعفران بهارات السمك الطريقة: يتم نقع الارز في الماء و يترك قليلا يتم تجهيز مقلاه و يوضع بها الزيت و يترك علي النار حتي يسخن و من ثم يضاف البصل و الاسماك الي الزيت حتي تقلي مع اضافه البهارات ثم يتم تجهيز الارز البسمتي علي النار و يضاف اليه البازلاء و الكزبرة و يترك لمده ١ ساعه علي نار هادئه حتي النضج و بالهناء و الشفاء:eh_s(7): |
الساعة الآن 01:18 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO