|
| أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
05-05-2013, 02:04 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
صينية بطاطس باللحمة المفرومة والخضروات - طريقة عمل صينية بطاطس باللحمة المفرومةصينية بطاطس باللحمة المفرومة والخضروات - طريقة عمل صينية بطاطس باللحمة المفرومة صينية بطاطس باللحمة المفرومة والخضروات - طريقة عمل صينية بطاطس باللحمة المفرومة المقادير: بطاطس مقطعة الخضروات(ساق كرفس، جزرة و بصلة).. و تقطع مكعبات صغيرة ملعقة دقيق 3 ملاعق زبده أو زيت ملعقة زعتر كوب صوص اللحم لحم مفروم الطريقة: توضع مكعبات البطاطس فى ماء مع الملح و الكمون أو أى توابل من اختيارك و تغلى حتى النضج.. و اركيها جانبا سخنى الزبدة على النار أضيفى الجزر و البصل و الكرفس و حمريهم النار و اتركيهم عليها حتى يحمروا.. ثم أضيفى اللحم المفروم استمرى فى التقليب عندما يأخذ اللحم اللون البنى.. ميلى الحلة و تخلصى من الزبدة الزائدة أضيفى ملعقة الدقيق مع التقليب أضيفى صوص اللحم و الزعتر و ملح و فلفل أسود و اتركيها على النار حتى تنضج تماما أثناء نضج اللحم اهرسى البطاطس المسلوقة احضرى صينية و ضعى اللحم و الخضروات فى قاعها ثم البطاطس المهروسة قطعى قطعة زبدة قطع صغيييرة و أنثريها على الوجه مع الفلفل الأحمر(و يمكنك وضع شيدر مبشور أو موتزاريلا ادخليها الفرن و اتركيها حتى يحمر الوجه وده الشكل النهائي للصينية صينية بطاطس باللحمة المفرومة والخضروات - طريقة عمل صينية بطاطس باللحمة المفرومة صينية بطاطس باللحمة المفرومة والخضروات - طريقة عمل صينية بطاطس باللحمة المفرومة مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
05-09-2013, 05:06 AM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| مشكوووووووووووووووووووووو ره و يسلمووووووووووووو.. | ||||||
05-09-2013, 09:43 AM | المشاركة رقم: 3 | ||||||
| يعطيك الصحة والعافية الوصفة اللذيذة ... | ||||||
05-13-2013, 07:22 AM | المشاركة رقم: 4 | ||||||
| حلو كتير بس ايه هو صوص اللحمه ؟؟ | ||||||
05-13-2013, 02:08 PM | المشاركة رقم: 5 | ||||||
| تبدو جيدة للأكل لكني أشعر أنه من الصعب بل | ||||||
05-17-2013, 12:24 AM | المشاركة رقم: 6 | ||||||
| يعني ايش صوص اللحمة | ||||||
05-18-2013, 09:42 PM | المشاركة رقم: 7 | ||||||
| شكلهاممممممممممممم لذيذه.............يعطيك العافيه | ||||||
الكلمات الدلالية (Tags) |
المفرومة , باللحمة , بطاطس , صينية , طريقة , عمل , والخضروات |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|