05-04-2013, 03:14 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
المحشي المصري بأدي مصريهالسلام عليكم ازيكم يا احلي بنات سويت محشي وقولت انزله لعيون بنات السعوديه كلها فديتهم سحبان الله سجلت في المنتدي عشان اعرف اكلات سعوديه لاقيت نفسي انا اللي بنزل اكلات مصريه المهم ندخل في المحشي المقادير ملفوف 3 بصلات كبار مقطعه صغار رز مصري 7 طماطم وسط + قرن فلفل حار في الخلاط كسبره خضراء وشبت لو الكرنبه (الملفوف) كبيره يبقا حزمه وحزمه لو الملفوف صغيره يبقا نصف حزمه من كل نوع بهارات مكعب ماجي _ م ك ملح وفلفل _م ك كمون مطحون_ ن م كسبره ناشفه _ م ك بهارات مشكله _نص م ك قرفه و زنجبيل _ 2 م ك نعناع ناشف اصله اهم حاجه في الاكله _شطه حسب الرغبه بس المحشي ما بيكون ليه طعم غير وهو حراااااااااق _رشه هيل مطحون الطريقه الاول نفكك الكرنبه مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
08-25-2013, 12:56 AM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| يسلموووووو حبيبتي عالوصفة الحلوة دمــــــتي بخير .. | ||||||
الكلمات الدلالية (Tags) |
المحشي , المصرى , المصري , بأدي , بمخي , مصريه |
|