تشيكن بارميزان - تشيكن بارميزان بالصور تشيكن بارميزان - تشيكن بارميزان بالصور تشيكن بارميزان - تشيكن بارميزان بالصور http://www.hayah.cc/forum/imgcache/177621.png صدور فراخ مخلية ومقطعة شرائح سميكة نوعا ما نصف كوب دقيق نصف كوب بقسماط بيضة جبنة بارميزان مطحونة اوراق خس مقطعة http://www.hayah.cc/forum/imgcache/177622.png بنخلط الجبنة مع البقسماط http://www.hayah.cc/forum/imgcache/177623.png نحضر 3 اطباق .. طبق فيه الدقيق مع ملعقة صغيرة ملح .. وطبق فيه البيضة مخلوطة مع فلفل اسود .. وطبق فيه البقسماط مع الجبنة تشيكن بارميزان - تشيكن بارميزان بالصور http://www.hayah.cc/forum/imgcache/177624.png فى الاول نغمر قطعة الفراخ فى الدقيق بعدين البيض المخفوق بعدين البقسماط والجبنة .. ونرصهم فى طبق وندخلهم الثلاجة حوالى ساعة http://www.hayah.cc/forum/imgcache/177625.png نجهز ملعقتين زيت زيتون وعصير ليمونتين ونخلطهم http://www.hayah.cc/forum/imgcache/177626.png ومع رشة فلفل اسود ورشة ملح http://www.hayah.cc/forum/imgcache/177627.png وهنا الخس مع تتبيلة الزيت والليمون http://www.hayah.cc/forum/imgcache/177628.png بنخلطهم مع بعض قبل التقديم مباشرة .. علشان الخص بيدبل تشيكن بارميزان - تشيكن بارميزان بالصور http://www.hayah.cc/forum/imgcache/177630.png ونحمر الفراخ فى زيت ذرة لغاية ما ياخد اللون الذهبى .. الجبنة هى اللى بتخليه ياخد اللون الحلو ده http://www.hayah.cc/forum/imgcache/177631.png ونفرش الخس فى الطبق وعليه الفراخ وبالهنا والعافية http://www.hayah.cc/forum/imgcache/177634.png http://www.hayah.cc/forum/imgcache/177635.png http://www.hayah.cc/forum/imgcache/177640.png تشيكن بارميزان - تشيكن بارميزان بالصور تشيكن بارميزان - تشيكن بارميزان بالصور |
الساعة الآن 01:45 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO