03-22-2013, 02:51 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
سندويش تويستر - سندويش تويستر بيتي - سندويش تويستر بالصورسندويش تويستر - سندويش تويستر بيتي - سندويش تويستر بالصور سندويش تويستر - سندويش تويستر بيتي - سندويش تويستر بالصور صدور دجاج مقطعة بطول ومتبله عاد انا حطيت كل انواع التبيل يعني (ملح -فلفل اسود بابريكا ثوم بودرة -بهارات مشكلة -نص ليمونه معصورة -ونقطة خل- بيضة) وتركتها في الثلاجة لليوم الثاني وممكن تعمليها في نفس الوقت اذا انتي مستعجله بس تبان اطعم كل طولت في التبيل يعني ممكن تتركيها 10 دقايق او نص ساعة او ساعتين زي ماتحبي والتبيله اختياري وبذوقك سندويش تويستر - سندويش تويستر بيتي - سندويش تويستر بالصور وبعدين اخرجيها وقلبيها في الدقيق المتبل ايضا ب(ملح -فلفل اسود-كمون- بابريكا- زعتر بري - واذا حبيتية حراق اضيفي شطة حمرا بودرة ممكن ترشي قليل جدا كركم عشان يعطيه نكهة ولون حلو وبراحتك اذا ماتحبية) واقلي بزيت حامي لين يحمر شوي بعد القلي اتركيها علي ورق ماص لينشف الزيت وهاتي الخبز التورتيلا وادهنيه بالمايونيز وافرشي الخس وحطي قطع الدجاج وقطع طماطم صغيرة ومخل خيار اوفلفل علي ذوقك واعصري عليه ماسترد (خردل) اوكاتشب ولفي الساندويش بورق السندويشات وبالهنا يارب سندويش تويستر - سندويش تويستر بيتي - سندويش تويستر بالصور سندويش تويستر - سندويش تويستر بيتي - سندويش تويستر بالصور مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم معجنات و سندويشات و فطائر |
|
03-29-2013, 10:21 PM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| سلمت يداك | ||||||