03-06-2013, 10:26 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
لحمه بالمشروم - لحمه بارده بصوص المشروم - طريقة عمل اللحمهلحمه بالمشروم - لحمه بارده بصوص المشروم - طريقة عمل اللحمه لحمه بالمشروم - لحمه بارده بصوص المشروم - طريقة عمل اللحمه المقادير: - عرق لحمه"روستو" - بصله كبيره - 4 فص ثوم - زيت ، ملح ، فلفل ، زعتر ، بابريكا - ماء علبه مشروم 400 جرام 2 ملعقه دقيق لحمه بالمشروم - لحمه بارده بصوص المشروم - طريقة عمل اللحمه الطريقة: - علي النار نضع الزيت حتي يسخن ثم نضع اللحمه تشوح من جميع الجهات - ثم نضع البصل و الثوم و التوابل فلفل ، زعتر ، بابريكا - ثم نضع الماء و نسوي اللحمه حتي تستوي ثم نضع الملح - نآخذ الصوص المتبقي من سوي اللحمه و يضرب في الخلاط - علي النار نضع زيت حتي يسخن ثم نضع الدقيق و نقلب الي ان يحمر - ثم نضع المشروم و نقلب - ثم نضع صوص اللحمه المضروب و نقلب حتي يثقل - نقطع اللحمه ترنشات رفيعه و تقدم مع المشروم لحمه بالمشروم - لحمه بارده بصوص المشروم - طريقة عمل اللحمه لحمه بالمشروم - لحمه بارده بصوص المشروم - طريقة عمل اللحمه مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
اللحمه , المشروم , بارده , بالمشروم , بصوص , طريقة , عمل , لحمه |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|