العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > حلويات وصفات حلى مكسرات
التسجيل التعليمـــات المجموعات التقويم مشاركات اليوم البحث

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين [B]ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين[/B] [CENTER] [SIZE=5][COLOR=#800080]اخواتى فى الله[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#800080][B]كثيرات منكن لا يعلمن طريقه

حلويات وصفات حلى مكسرات

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 01-23-2013, 05:09 AM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية عصفورة الجنة
الكاتبة:
اللقب:
عضوية محظورة
عرض البوم صور عصفورة الجنة  
معلومات العضوة

التسجيل: 18-1-2013
العضوية: 45683
الدولة: الرياض
المشاركات: 996
بمعدل : 0.21 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
عصفورة الجنة غير متواجد حالياً

جديد

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين


[B]ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين[/B]
[CENTER] [SIZE=5][COLOR=#800080]اخواتى فى الله[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=#800080][B]كثيرات منكن لا يعلمن طريقه عمل التورتات وتزينها وأنا الان سأضع بين ايدكن ملفى المجمع[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]فمنذ فتره كبيره كل مره اعمل تورته اصورها واتركها واضيف عليها اى تورته اخرى حتى انزل ملف كامل منها تورتات عملتها فى بيتى ومنها تورتات عملتها ونا فى مصر اجازه عند امى وامى شاركتنى فى تزيينها وهناك تورتات مسحت وحذفت من الميمورى مع شرحها عموما الملف الان[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]به شرح وافى لكل اشكال التورتات والجاتوه ومختلف التزيين وانواع الحشوات والتغليفات [SIZE=4][COLOR=#ff0000][SIZE=4][COLOR=#ff0000]المعلومات والملحوظات[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=5][COLOR=purple] [B][SIZE=4][COLOR=#ff0000][SIZE=4][COLOR=#ff0000]1-بدايه الكيكه الاسفنجيه لا يدخل فى مقاديرها لا زيت ولا زبد ولا لبن ولا عصير[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]انا استغربت لما لقيت البعض بيضيف لبن او عصير[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]الكيكه الاسفنجيه مختلفه عن الكيك العادى[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]2-جميع المقادير المستخدمه بيض او طحين لازم لازم تكون بدرجه حراره الغرفه[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]يعنى انا دائما بحفظ الدقيق فى التلاجه ولكن قبل ما اعمل الكيكه الاسفنجيه بنص ساعه بخرج البيض والدقيق واوعى تنسى المعلومه دى لانها مهمه جدا حتلاقى قطرات ماء تجمعت على البيض بعد النص ساعه كده تقدرى تستخدمى البيض[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]3-لو عاوزه الكيك بنكهه البرتقال ضيفى برش برتقاله على البيض بدل الفانيليا وليس عصير البرتقال ولو عاوزه بطعم الفراوله ضيفى روح الفراوله ولكن روح الفواكهه تضاف بعد اضافه الطحين لكن برش البرتقال بيكون مع البيض كبديل للفانيليا[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]4-الدقيق والنشا والبيكنج باودر اللى حكتبلكم مقاديرهم تحطوهم مع بعض وضرورى جدا جدا تنخلوا الخليط مرتين يعنى حطى البيكنج باودر والنشا على الدقيق وانخليهم سوا ومهم اوى مرتين[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]5-مهم اوى ان المقادير تكفى صينيه لان لو الخليط اكبر من نص الصينيه يبقى الكيكه حترتفع وتهبط من النص وحتبقى معجنه[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]6- مهم اوى الفرن يتسخن اثناء تحضيرك للكيك ودرجه الحراره لازم تكون متوسطه لانها لو عاليه او منخفضه حتبقى مشكله والكيكه تبوظ اهم حاجه اظبطى الفرن على درجه 180 واغلقى الفرن لحد ما تنتهى من عمل الخليط[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]اخواتى معلش انا طولت عليكم بس لازم لازم احكى معاكم بالظبط كل فتفوته لعمل الكيك[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]واخيرا اللى بيخلى الكيكه مكتومه حاجتين مالهومش تالت الاولى انك مضربتيش البيض المده المحدده ليه وهى ربع ساعه يكون المضرب شغال بدون انقطاع على اعلى سرعه والثانيه انك مضفتيش الدقيق معلقه معلقه ممكن تكونى ضفتيه مره واحده او كميه كبيره كل مره وده بيخلى الكيكه طالعه زى الخبز مكتومه [/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]الان المقادير المظبوطه[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]طبعا احنا خرجنا البيض والطحين قبل العمل بنص ساعه واول ما نبدا نشتغل نسخن الفرن ونجيب الصينيه ندهنها سمنه وبعدين نحط فيها دقيق اكيد انتوا فاهمين العمليه دى[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]المقادير دى انا معرفش حتناسبك ولا لا بس عموما وانتى بتصبى الخليط فى الصينيه بتاعتك وطبعا انا معرفش مقاسها يبقى عموما اى خليط لازم يوصل لمنتصف الصينيه لو لقيتى لسه عندك خليط ممكن تحطيه فى صينيه تانيه اهم حاجه للكيك سواء عادى او اسفنجى ان الخليط ميزدش عن نصف الصينيه لانه حيرتفع [/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]المقادير[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]الكوب المستخدم للدقيق لازم يكون هو هو اللى حتقيسى بيه السكر والنشا[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]6 بيضات بدرجه حراره الغرفه[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]كوب الاربع دقيق[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]كوب الا ربع سكر ناعم مهم يكون حبيباته ناعمه[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]ربع كوب نشا[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]ملعقه كبيره بس ممسوحه بيكنج باودر[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]ملعقه كبيره ممسوحه فانيليا[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]ربع كوب كاكاو غير محلى[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]لو عوزاها بيضاء مش بالكاكاو يبقى بدل كوب الا ربع دقيق يبقى كوب واحد فقط وبرده نفس المقادير[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]سخنى الفرن وبعدين حطى البيض وعليه الفانيليا او بشر البرتقال وعلى اعلى سرعه اضربى البيض والفانيليا لمده دقيقتين وبعدين متفصليش الكهربا عن المضرب وهو شغال بعد الدقيقتين ضيفى السكر مره واحده واحسبى حوالى ربع ساعه على اعلى سرعه فى البدايه حتلاقى المزيج عباره عن رغاوى لكن بعد كده حتلاقى المزيج بقى كريمه وحجمها بقى تلت اضعاف حجم البيض فى الاول لازم يبقى الحجم تضاعف لاننا عاوزين الهوا اللى جعل البيض ينتفخ اول ما تلاقى الخليط تضاعف بعد الربع ساعه شيلى المضرب خالص ومتستخدميهوش تانى فى ناس بتحط الدقيق وتشغل على اقل سرعه وده خطأ كبير جدا جدا الطريقه دى حتخلى الهوا اللى نفخ البيض يخرج تانى ومش حتبقى هشه ابدا[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]باستخدام معلقه خشبيه ضيفى ملعقه دقيق واحده وقلبى ببطء جدا جدا جدا جدا جدا فى اتجاه واحد اوعى تغيرى الاتجاه او تقلبيها من تحت لفوق وافضلى ضيفى ملعقه دقيق وقلبى مرتين وضيفى الملعقه الاخرى وبرده قلبى تقلبتين بشويش وببطء شديد لازم يفضل الخليط مرتفع لحد ما تخلص ممكن هنا تضيفى روح الفاكهه لو عوزاها بالفراوله او الاناناس بعد ما تخلصى صبى الخليط بشويش وايضا بمنتى البطء فى الصينيه ودخليها الفرن[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=4][COLOR=red]واياك اياك اياك اياك تفتحى عليها قبل 40 دقيقه بعد اربعين دقيقه اختبريها بعود خشبى لو نضجت طفى النار و اوعى تخرجيها من الفرن خليها جواه لانها لو خرجت وهى سخنه حتتعرض لهواء بارد حتبوظ سبيها فى الفرن بعد ما تقفلي الحراره نص ساعه تقريبا وبعدين خرجيها ان شاء الله لو اتبعتى كل معلومه وطريقه انا كتباها حتلاقى احلى كيكه اسفنجيه عملتيها وكل ما تنجح معاكى افتكرينى [/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=#ff0000]وتانى يوم اعمليها بالكريمه وزينيها ولو مستعجله وعوزاها فى نفس اليوم حطيها فى التلاجه 3 ساعات مثلا بس اوعى تحطيها فى التلاجه بعد ما تطلع من الفرن مباشره يارب اكون افادتكم[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple] [B][SIZE=4][COLOR=#ff0000][SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=6][COLOR=royalblue][B]ملحوظه بخصوص الدريم ويب(الكريم شانتيه )[/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=5][COLOR=purple][B]التورته تحتاج ربع كيلو للتغليف والتزيين او بما يعادل 6 اظرف هناك نوعان نوع بودره يأتى على هيئه علبه كل علبه فيها ظرف او ظرفان والنوع التانى على شكل كريمه الطبخ بالنسبه للباودر لمن تستخدم باودر بالكيلو مثلا يبقى كل كوب كريمه باودر معها فنجان الا ربع لبن مثلج ونخفق ولو عاوزاها بالشيكولاته ضيفى كاكاو وزودى اللبن بسيط اما فى حاله الأظرف الجاهزه نصيحه منى لا تتبعى التعليمات المكتوبه على ظهر الظرف لان الكريمه حتبقى سائله نصيحتى لك هى لكل ظرفان باودر ضعى فنجان الا ربع فقط لبن مثلج وملعقه كبيره ممتلئه من النشا (الكورن فلاور )وحتحصلى على احلى كريمه متماسكه وضعيها فى التلاجه فتره حوالى نص ساعه قبل البدء بالتغليف والتزيين اما كريمه الطبخ المخصصه ايضا للحلويات اتبعى نفس ماهو مكتوب عالعلبه بالظبط لا تقلقى[/B][/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple]الان ما قراتموه هو اساسيات عمل الكيكه الاسفنجيه ولكن[/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple]ولكن[/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple]ولكن[/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple]انا شخصيا احب اضافه الزيت او الزبده لعمل اى كيكه ودى راجعه للذوق الشخصى وغالبا تورتاتى تتنوع مابين كيك اسفنجى وكيك عادى ونا شايفه ان الكيك العادى مناسب كمرحله اولى تقدرى تتعلمى الاول ازاى تعملى تورته وبعدها تنتقلى للكيكه الاسفنجيه ومقادير الكيك العادى لمن تريد هى كوب ونصف دقيق منخول مضاف له ملعقه ونصف صغيره بيكنج باودر _ كوب الا ربع سكر عادى _ نصف كوب زيت او زبد _نصف كوب زبادى _3 بيضات حجم كبير او اربعه صغير_فانيليا لو اردتى عملها بالشيكولاته انقصى ثلث كوب دقيق وضعى بدلا منه كاكاو باودر غير محلى والان مع طريقه عمل الكيكه الاسفنجيه بالصور كتطبيق لما ذكرته سابقا [/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple]هنا الطحين والكاكاو والنشا والبيكنج باودر[/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple] [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120358.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple]نقوم بنخلهم كما ذكر سابقا[/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120359.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple]ونتركهم جانبا نقوم بضرب البيض والفانيلا حوالى دقيقتان وبعدها قومى بأضافه السكر[/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple]نقوم بالخفق لمده ربع ساعه على اعلى سرعه الى ان يتحول الخليط للشكل الكريمى ويكون أضعاف حجم البيض[/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120360.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple]بعد ذلك نقوم باضافه الطحين المنخول ومعه البيكنج باودر والكاكاو ملعقه ملعقه ونقلب كما ذكرت فوق[/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple] [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120361.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple]والان الخليط اصبح جاهز ونصبه فى الصينيه[/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120362.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple]ونتبع طريقه الخبز والتى شرحتها سابقا وهاهى شكل الكيكه بسم الله ماشاء الله دى بالشيكولاته[/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=5][COLOR=#800080][IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120363.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple]وواحده أخرى بيضاء بالفانيليا[/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120364.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple]هذا هو اساس عملها ننتقل الان الى المراحل الأخرى الا وهى الحشو والتزيين الان سيكون معنا كيكه فكيف نقطعها؟؟؟؟؟؟؟؟[/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple]انا افضل تقطيعها بالخيط بدلا من السكين طبعا بعد مابردت تماما[/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple]ونقطعها هكذا نلف الخيط حول الكيكه ونوسطه جيدا ويكون هكذا[/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple]ثم نقوم بوضع الخيط على شكل حرف xهكذا[/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple] [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120365.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple]ونمسك الطرف الايمن بيدنا اليسرى وطرف الخيط الايسر بيدنا اليمنى يعنى العكس ونشد الخيط ونفضل ماسكينه بقبضه ايدنا ونشد[/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=5][COLOR=purple][B] [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120366.png[/IMG][/B][/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple]سنجدها بتقطع ومظبوطه ان شاء الله مائه بالمائه وهنا الحشو انا استخدمت كما فى الصورهدريم ويب باودر وفواكهه وشيكولاته مبشوره[/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120367.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple]وطبعا الصور شارحه نفسها وضعت ملعقتين من سائل الفواكه على الكيكه المقسومه نصفان لتطريتها واضفت جزء من الكريمه وفوقها الفواكهه[/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=5][COLOR=purple][B] [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120368.png[/IMG][/B][/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][B][SIZE=5][COLOR=purple]اضفت النصف الاخر وغلفت التورته بالكريمه وبدأت ازينها[/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [B][SIZE=5][COLOR=purple][B] [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120369.png[/IMG][/B][/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120370.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=5][COLOR=#800080]هنا تورته اخرى عملتها ونا عند والدتى فى مصر واقتراح التزيين كان من ماما هى تقترح وانا انفذ واليكن الشرح والصور طبعا احنا عرفنا طريقه عمل الكيكه فمش محتاجين شرحها تانى[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120371.png[/IMG]





[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120372.png[/IMG]






[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120373.png[/IMG]






[SIZE=5][COLOR=#800080][B]ونا بفضل بعد تغليف التورته اضعها فى التلاجه عشر دقائق تتماسك وارجع ازين تانى[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]وهنا وضعت فى جوانب التورته شيكولاته فارمسيل حبيبات وممكن تستبدليها بجوز هند او اى مكسرات مفرومه[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120374.png[/IMG]





[B][SIZE=5][COLOR=purple]نبدأ بوضع الكريمه فى كيس التزيين ونزين هكذا[/COLOR][/SIZE][/B]





[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120375.png[/IMG]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]ونضيف الفواكهه[/COLOR][/SIZE][/B]





[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120376.png[/IMG]



[B][SIZE=5][COLOR=purple]طبعا كملت الاماكن الفارغه بالكريمه واضفت قطع من الكريز الاحمر[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=5][COLOR=purple]وده شكلها ماشاء الله عاليه ومرتفعه[/COLOR][/SIZE][/B]




[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120377.png[/IMG]



[/CENTER]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]نأتى لتورته اخرى على شكل مربع[/COLOR][/SIZE][/B]


[B][SIZE=6][COLOR=red]الحشو كريمه الجبنه[/COLOR][/SIZE][/B]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]مقادير الحشو[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]كوب كريمه باودر [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]كوب الا ربع لبن مثلج[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]ملعقه سكر بودره كبيره[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]حوالى اربع ملاعق جبنه فلادلفيا وممكن استبدالها باربع قطع كيرى نضرب مقادير الحشو بالمضرب الكهربائى الى ان تتجانس ويمكن اضافه ملعقه لبن لو حبيتى تكون سائله الى حد ما ويمكنك اضافه ملعقتان كاكاو باودر لو عاوزه الحشو بالشيكولاته[/COLOR][/SIZE][/B]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]هنا سويت الكيكه لأنها مربعه من عند الاطراف[/COLOR][/SIZE][/B]


[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120378.png[/IMG]





[B][SIZE=5][COLOR=purple]وقسمتها نصفان وشربت القسم السفلى بعصير او ممكن مربى مخففه بماء[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120379.png[/IMG]



[B][SIZE=5][COLOR=purple]وزعت الكريمه[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120380.png[/IMG]







[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120381.png[/IMG]

[B][SIZE=5][COLOR=purple]غلفت الجوانب بجوز هند مبشور ومكسرات[/COLOR][/SIZE][/B]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]هناك ملحوظه مهمه[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]ممكن سطح الكيكه معاكى ميكونش مغلف بالكريمه بشكل منسق ومتقن فلا تقلقى الفواكه اللى حتحطيها فوق لن تظهره ومع الوقت ستحترفى التنسيق ان شاء الله[/COLOR][/SIZE][/B]




[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120382.png[/IMG]



[B][SIZE=5][COLOR=purple]وبدأت فى التزيين[/COLOR][/SIZE][/B]





[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120383.png[/IMG]



[B][SIZE=5][COLOR=purple]وده الشكل النهائى يارب تعجبكن[/COLOR][/SIZE][/B]




[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120384.png[/IMG]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]وهذه تورته اخرى عملتها ايضا عند والدتى[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]الحشو[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=6][COLOR=red]كريمه الشيكولاته البيضاء[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]مقادير الحشوه[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]عشر قطع جبنه كيرى وومكن استبدالها بعلبه فلادلفيا[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]ربع كوب لبن [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]كوب الا ربع شيكولاته بيضاء مبشوره[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple](للاخوات اللى فى مصر اكيد عارفين محل درب البرابره او محل العتبه اللى بيتباع فيهم الحلويات الخام والشيكولاته وكل شئ لعمل التورتات والحلويات)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]الطريقه يسخن اللبن ويضاف اليه الشيكولاته المبشوره [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]ونتركها تسيح وتبرد تماما تماما وبواسطه المضرب الكهربائى نضرب كل المكونات السابقه جميعا ونضعها فى التلاجه ربع ساعه قبل التغليف والتزيين اسفه صور طريقه الحشو اتمسحت بس اعتقد الطريقه واضحه وسهله[/COLOR][/SIZE][/B]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]طبعا عملت الكيكه وقسمتها وحشيتها مثل الطرق السابقه وغلفتها كمان وده التزيين[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120385.png[/IMG]






[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120386.png[/IMG]





[B][SIZE=5][COLOR=purple]ووضعت فى الجوانب شيكولاته فارمسيل وكريمه هكذا[/COLOR][/SIZE][/B]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]والان نأتى لتورته اغلبنا بيحبها والتورته دى انا بعتبرها أهم تورته فى ملفى ليه بقى[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]لأنها اسهل تورته ممكن تتعمل انا انصح كل مبتدئه فى عمل التورتات انها تعملها وحتشوفوا بنفسكم ازاى سهله وازاى روعه[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=6][COLOR=red]تورته بحشوه الأيس كريم[/COLOR][/SIZE][/B]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]زى ماقلت التورته دى تنفع المبتدئات وكمان تنفع لو عندك كيك بايت او عملتى كيكه وباظت منك فى الفرن مرتفعتش او هبطت او او اى سبب لفشلها[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]انا كان عندى كيكه باظت منى فى الفرن وده طبعا شئ وارد انه يحصل وده شكل الكيكه[/COLOR][/SIZE][/B]


[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120387.png[/IMG]





[B][SIZE=5][COLOR=purple]واضح جدا انها مش مظبوطه فطبعا مرمتهاش عملت بيها ايه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]اولا جبت نفس الصينيه اللى غملت فيها الكيكه[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]وبطنتها بالبلاستيك الشفاف ووضعت فيها حلقات اناناس[/COLOR][/SIZE][/B]






[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120388.png[/IMG]

[B][SIZE=5][COLOR=purple]وجهزت ايس كريم ثلاث اكواب كبيره انا استخدمته بالفانيليا وتركته يسيح الا حد ما يعنى خرجته من التلاجه نصف ساعه تقريبا قبل العمل علشان يبقى سهل معايا ووضعت جزء منه على الاناناس هكذا[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120389.png[/IMG]




[B][SIZE=5][COLOR=purple]وبعدها وضعت فواكهه[/COLOR][/SIZE][/B]







[B][SIZE=5][COLOR=purple]طبعا نوع الايس كريم او الحشوه متروك ليكى اختى الكريمه[/COLOR][/SIZE][/B]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]ثم وضعت جزء من الكيكه قطعتها بنفس الطريقه اللى ذكرتها قبل كده[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]وشوفو كانت مفتته بس عادى لانها ستجمد مع الايس كريم[/COLOR][/SIZE][/B]




[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120390.png[/IMG]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]وبعدين وضعت ايس كريم مره اخرى وفواكه وهكذا[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120391.png[/IMG]




[B][SIZE=5][COLOR=purple]وطبقه اخرى كيك وهكذا ثم نغلق البلاستيك الشفاف عليها ونتركها بهذا الشكل فى التلاجه اربع ساعات مثلا[/COLOR][/SIZE][/B]




[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120392.png[/IMG]




[B][SIZE=5][COLOR=purple]وبعد ذلك نضع طبق التقديم فوقها ونقلبها وبعدين نشيل الصينيه وننزع البلاستيك عنها معلش صوره الخطوه دى اتمسحت منى عموما ده شكلها[/COLOR][/SIZE][/B]





[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120393.png[/IMG]




[B][SIZE=5][COLOR=purple]لو تلاحظوا انا عملت ايه وضعت عالجوانب فارمسيل لزقت الى حد ما ووضعت داخل كل قطعه اناناس قطعه كريز وومكن تضعى فراوله وزينت بالفارمسيل ايضا وده شكلها من فوق[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120394.png[/IMG]

[B][SIZE=5][COLOR=purple]ودى قطعه منها[/COLOR][/SIZE][/B]




[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120395.png[/IMG]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]قد ايه سهله وبسيطه وومكن تعمليها باى شكل انتى عوزاه وممكن تستبدلى الايس كريم بالكريم شانتيه او اى نوع كريمه[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]هنا انا غيرت شويه فى شكلها[/COLOR][/SIZE][/B]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]وضعت فى النص فراوله واتبعت نفس الخطوات السابقه بالظبط[/COLOR][/SIZE][/B]





[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120396.png[/IMG]





[B][SIZE=5][COLOR=purple]وده شكلها بعد ماقلبتها [/COLOR][/SIZE][/B]






[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120397.png[/IMG]

[B][SIZE=5][COLOR=purple]ايه رأيكم بقى يا بنات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/COLOR][/SIZE][/B]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]اتمنى تكون عجبتكن



[/COLOR][/SIZE][/B][CENTER]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]نأتى الان لتورته اخرى بحشوه مختلفه وهى[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=6][COLOR=red]تورته بحشوه كريمه الزبده بالشيكولاته[/COLOR][/SIZE][/B]



[B][SIZE=5][COLOR=purple]كريمه الزبده كريمه لذيذه وبتدخل فى كتير من التورتات كحشو وتزيين طبعا هى دسمه الى حد ما بس انا بحبها جدا جدا طبعا نجهز كيكه شيكولاته زى ما عملناها فى اول الملف[/COLOR][/SIZE][/B]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]انا حبيت اعمل تزيين مختلف للتورته من اختراعى وطلع رائع عملت ايه جبت شيكولاته خام مبشوره حوالى كوب ونص ووضعتها فى قدر استانلس وبعدين وضعتها فى طاسه بيها ميه وسيحتها على حمام مائى هكذا[/COLOR][/SIZE][/B]




[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120398.png[/IMG]




[B][SIZE=5][COLOR=purple]وبعدين جبت ورق الزبده ووضعت عليه الشيكولاته[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120399.png[/IMG]



[B][SIZE=5][COLOR=purple]ووزعتها بملعقه فرشتها عالورقه هكذا[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120400.png[/IMG]



[B][SIZE=5][COLOR=purple]وتركتها حوالى خمس دقائق فى الرف تحت الفريزر تتماسك فقط ولكن لا تجمد حتى يسهل تقطيعها هكذا انا استخدمت شكل النجمه طبعا ننزعها بخفه وبشويش حتى لا تتكسر لانها حتكون لا زالت لينه[/COLOR][/SIZE][/B]


[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120401.png[/IMG]



[B][SIZE=5][COLOR=purple]وبعدين نتركها تكمل تجميد فى التلاجه[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120402.png[/IMG]





[B][SIZE=5][COLOR=purple]نضيف السكر البودره على مرتين ونخفق ثم نضيف الفانيليا والكاكاو واللبن ونخفق جيدا الى ان يتحول الخليط للشكل الكريمى المتماسك[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120403.png[/IMG]

[B][SIZE=5][COLOR=purple]نتركها فى التلاجه ربع ساعه تتماسك وبعدين نقسم الكيكه ونضع جزء من الكريمه ونا اضفت حبوب الشيكولاته فيها هكذا[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120404.png[/IMG]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]نغلق الكيكه والجزء المتبقى من كريمه الزبده نضيف عليه كوب كريمه مخفوقه مسبقا ونقلبهم معا ونغلف الكيكه ونبدا بتزين الجوانب هكذا[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120405.png[/IMG]





[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120406.png[/IMG]

[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120407.png[/IMG]



[B][SIZE=5][COLOR=purple]نسيت اقولكم ان بعد ما الشيكولاته النجوم بردت عملت نقط عليها من الشيكولاته البيضاء وتركتها تجمد ايضا وبدأت فى وضعها فوق التورته هكذا[/COLOR][/SIZE][/B]




[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120408.png[/IMG]


[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120409.png[/IMG]





[B][SIZE=5][COLOR=purple]بس بعد كده حسيت انى لو وضعت عليها شيكولاته حبيبات حتبقى افضل فرجعتها المطبخ تانى ووزعت عليها الشيكولاته هكذا ايه رأيكن مش كده احلى[/COLOR][/SIZE][/B]




[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120410.png[/IMG]





[/CENTER]
[SIZE=5][COLOR=#800080]ناتى الان لنوع اخر وتزيين اخر الا وهى[/COLOR][/SIZE]

[B][SIZE=6][COLOR=red]تورته الفراوله بالكريم باتسيير والجناش[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=5][COLOR=purple]بدايه الجناش هو[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]نوع من الكريمه عباره عن شيكولاته وكريمه خفق وزبده و تحضر وتستخدم بطريقه الصب على التورته او نتركها فتره تجمد فى التلاجه ونضعها فى كيس التزيين ونزين بها [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]مقادير الجناش[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]انا استخدمت شيكولاته بيضاء ولونتها[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]المقادير[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]كوب ونص شيكولاته مبشوره بيضاء[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]كوب كريمه لبانى(كريمه الخفق للحلويات)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]ملعقه زبده [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]ملون طعام احمر او اى لون تفضليه[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]الطريقه نغلى كوب الكريمه ونرفعه من عالنار ونضيف عليه الشيكولاته المبشوره ونتركها تسيح وبعدها نضيف الزبده ونترك الخليط يبرد تماما ولكن لا يتجمد يكون على شكل سائل وبعدها نضيف ملون الطعام نقطه نقطه الى ان نصل للون المطلوب ونتركها جانبا[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]طريقه كريمه الباتسيير[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]مقاديرها ثابته انما طريقتها تختلف كلا حسب طريقته وهذه هى اسهل طريقه له[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]والمقادير هى[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]كوب وربع لبن [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]بيضه كامله[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]صفار بيضتان[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]ربع كوب سكر بودره[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]ملعقه كبيره دقيق[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]ملعقه كبيره نشا[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]فانيليا [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]انا وضعت كل المقادير معا فى الخلاط وبعدها وضعتها عالنار مع التقليب المستمر المستمر المستمر مثل المهلبيه الى ان يتكاثف الخليط بعد عشر دقائق تقريبا وننزله من عالنار ونتركه يبرد ونضيف عليه ملعقتان من روح الفراوله وهذا شكله[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120411.png[/IMG]



[B][SIZE=5][COLOR=purple]نتركه جانبا هو والجناش[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]ونأتى للتزيين انا استخدمت شيكولاته بيضا وسيحتها فى حمام مائى وقسمتها نصفين نصف تركته ابيض وفردته وعملت نفس الطريقه فى التورته السابقه وقطعته بقطاعه هكذا[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120412.png[/IMG]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]والنصف الاخر لونته بلون احمر بنفس درجه الجناش ايضا [/COLOR][/SIZE][/B]


[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120413.png[/IMG]



[B][SIZE=5][COLOR=purple]وفردته ايضا وقطعته بنفس الشكل السابق [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]الجزء الاحمر نقط عليه شيكولاته بيضا والابيض نقط عليه شيكولاته حمرا اسفه الصوره اتمسحت[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]نأتى للكيكه[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]قسمتها نصفين ووضعت الكريم باتسيير [/COLOR][/SIZE][/B]




[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120414.png[/IMG]

[B][SIZE=5][COLOR=purple]وقطع من الفراوله هكذا[/COLOR][/SIZE][/B]


[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120415.png[/IMG]




[B][SIZE=5][COLOR=purple]وقفلت الكيكه وغلفتها وراعيت ان يكون سطحها املس ومتساو ووضعتها على شبك سلك لانى حصب عليها الجناش ونضع تحتها صينيه او طبق بلاستيكى[/COLOR][/SIZE][/B]




[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120416.png[/IMG]



[B][SIZE=5][COLOR=purple]واحضرت ورق بلاستيك ووضعته على منتصف الكيكه هكذا حتى يكون الجناش على نصف منها فقط هكذا[/COLOR][/SIZE][/B]


[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120417.png[/IMG]



[B][SIZE=5][COLOR=purple]ونبدأ بصب الجناش [/COLOR][/SIZE][/B]


[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120418.png[/IMG]





[B][SIZE=5][COLOR=purple]ونتركه على السلك يصفى وندخله التلاجه يتماسك وهنا بعد ان تماسك[/COLOR][/SIZE][/B]





[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120419.png[/IMG]

[B][SIZE=5][COLOR=purple]ونبدا بالتزيين بالوردات اللى عملناها هكذا[/COLOR][/SIZE][/B]


[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120420.png[/IMG]



[B][SIZE=5][COLOR=purple]وهذا شكلها النهائى بعد التزيين[/COLOR][/SIZE][/B]

[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120421.png[/IMG]




[B][SIZE=5][COLOR=purple]
[/COLOR][/SIZE][/B][CENTER]
[/CENTER]
[SIZE=5][COLOR=#800080]نأتى الان لطريقه عمل تورته بحشوه اخرى وهى[/COLOR][/SIZE]

[B][SIZE=6][COLOR=red]تورته بالفواكهه وكريمه البارفان[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=5][COLOR=purple]كريمه البارفان كريمه رائعه جدا ونا بحب استخدمها كحشوه وهى سهله جدا جدا جدا وشبيهه بالموس الفرق بينهم انها بتكون بالجيلاتين انما الموس حتشوفوه فى التورته القادمه[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]مقادير كريمه البارفان[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]كوب ونصف كريم باتسيير محضر (طبعا عرفنا طريقته سابقا)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]ظرفان دريم ويب او ثلث كوب[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]ملعقتان جيلاتين بدون نكهه مذوبان فى ربع كوب ماء ساخن ونتركه يدفأ[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]ثلاث ملاعق لبن مثلج[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]فانيليا[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]ملعقه روح اللوز ويمكن استبداله بروح الفواكهه اى طعم تفضليه[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]الطريقه نخفق الدريم ويب مع اللبن خفق بسيط ونضيف كوب الكريم باتيسير المعد سابقا ونخفق الى ان يتماسك الخليط ويصبح بقوام الكريمه[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]نضيف الفانيليا وروح اللوز والجيلاتين ونخفق مره اخرى ونتركه فى الثلاجه ربع ساعه قبل الاستخدام[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]انا استخدمت كيكه مربعه [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]قسمتها نصفان ووضعت كريمه البارفان ومعها فواكهه[/COLOR][/SIZE][/B]


[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120422.png[/IMG]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]ووضعت النصف الاخر من الكيكه واغلقتها وغلفتها بالكريمه[/COLOR][/SIZE][/B]

[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120423.png[/IMG]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]ونبدأ فى التزيين هكذا [/COLOR][/SIZE][/B]


[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120424.png[/IMG]

[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120425.png[/IMG]




[B][SIZE=5][COLOR=purple]وده شكلها النهائى اتمنى يعجبكن التزيين والحشو[/COLOR][/SIZE][/B]

[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120426.png[/IMG]

[B][SIZE=5][COLOR=purple]ناتى الان لعمل تورته[/COLOR][/SIZE][/B]


[SIZE=6][COLOR=red][B]بحشوه [/B][B]موس الاناناس[/B][/COLOR][/SIZE]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]تورته جميله وبسيطه وتنفع للبنوتات الصغيرين زى بنوتى نور كده [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]طريقه تحضير الموس[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]كوب ونصف كريم باتسيير محضر مسبقا[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]كوب ونصف كريمه مخفوقه محضره مسبقا[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]ربع كوب جيلى اناناس باودر[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]قطع صغيره من الاناناس[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]ملعقه مربى اناناس (يمكن الاستغناء عنها باضافه روح الاناناس)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]ملعقتان ماء ساخن[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]الطريقه[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]نذوب جيلى الأناناس فى ملعقتان الماء ونتركه يدفأ[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]نضع الكريم باتسيير مع الكريمه المخفوقه مسبقا ومعهم قطع الاناناس الصغيره والمربى[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]نضيف عليهم الجيلى المذوب[/COLOR][/SIZE][/B]

[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120427.png[/IMG]




[B][SIZE=5][COLOR=purple]ونقلب ونتركهم فى الثلاجه حوالى نصف ساعه قبل الاستخدام[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]انا كنت مجهزه قبلها بيوم كيكه ووضعتها فى قالب على هذا الشكل لانى كنت عوزاها مدوره[/COLOR][/SIZE][/B]

[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120428.png[/IMG]



[B][SIZE=5][COLOR=purple]بعد ماتبرد الكيكه تماما نقطعها شرائح هكذا[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120429.png[/IMG]

[B][SIZE=5][COLOR=purple]ونحضر قالب انا استخدمت قالب العجانه غلفته ببلاستيك لاصق كما فعلت فى تورته الايس كريم سابقا[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]ونضع شريحه من الكيك[/COLOR][/SIZE][/B]

[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120430.png[/IMG]



[B][SIZE=5][COLOR=purple]وجزء من الموس وهكذا شريحه كيك وموس بالتناوب الى ان تكون اخر طبقه عباره عن كيك ونغلق عليها بالبلاستيك هكذا[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120431.png[/IMG]

[B][SIZE=5][COLOR=purple]وندخلها الثلاجه من اربع الى 6 ساعات او ممكن تتركيها ليله كامله حتى تتماسك تماما[/COLOR][/SIZE][/B]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]نقلبها على طبق وبه ورق شفاف وننزع عنها البلاستيك[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120432.png[/IMG]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]نأتى بعروسه صغيره ونخلع ملابسها وارجلها الاثنان ونرفع شعرها ونغرسها فى قلب الكيكه هكذا[/COLOR][/SIZE][/B]


[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120433.png[/IMG]






[B][SIZE=5][COLOR=purple]ونحضر كريم شانتيه انا قسمته نصفين نصف تركته ابيض والاخر لونته لون وردى ونبدا بالتزيين[/COLOR][/SIZE][/B]




[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120434.png[/IMG]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120435.png[/IMG]

[B][SIZE=5][COLOR=purple]وهنا نزلت ايدها وفكيت شعرها[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120436.png[/IMG]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]واضفت فراوله مقطعه نصفان[/COLOR][/SIZE][/B]

[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120437.png[/IMG]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120438.png[/IMG]



[B][SIZE=5][COLOR=purple]ايه رايكم فى التورته دى بنتى اعجبت بيها جدا جدا جدا وكانت عاوزه تحضنها افتكرتها عروسه بالفستان

[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][COLOR=#800080]وها انا الان اقدم لكن اخواتى طريقه عمل[/COLOR][/SIZE]

[B][SIZE=5][COLOR=purple][SIZE=7][COLOR=red]قطع الجاتوه[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=5][COLOR=purple]انا عملت كيكتان مربعتان وقطعت كل واحده نصفين فأصبح عندى اربعه اقسام [/COLOR][/SIZE][/B]


[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120439.png[/IMG]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]نأخذ اول جزء ونضع عليه الكريمه انا استخدمت دريم ويب[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120440.png[/IMG]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]ووزعت الكريمه هكذا[/COLOR][/SIZE][/B]


[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120441.png[/IMG]

[B][SIZE=5][COLOR=purple]ووضعت تانى شريحه من الكيك وفوقها كريمه هكذا الى ان انتهيت من وضع الاربع طبقات[/COLOR][/SIZE][/B]
[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120442.png[/IMG]



[B][SIZE=5][COLOR=purple]وبعدها سويت السطح جيدا جدا جدا[/COLOR][/SIZE][/B]

[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120443.png[/IMG]


[B][SIZE=5][COLOR=purple]وبعده قمت بتقطيع الاطراف من كل اتجاه بحوالى اتنين سم حتى تكون الاطراف متساويه هكذا[/COLOR][/SIZE][/B]

[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120444.png[/IMG]




[B][SIZE=5][COLOR=purple]ثم نقوم بتقطيع الكيك بسكين ويكون بجانبنا طبق به ماء ساخن نقطع ونضع السكين فيه ونكمل تقطيع مره اخر وذلك حتى لا تلتصق الكريمه فى [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120445.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B]



[B][SIZE=5][COLOR=purple]نقوم بتزيين كل قطعه على حسب الذوق الشخصى انا وضعت شيكولاته مبشوره وقطع اناناس وده اختيارى طبعا[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120446.png[/IMG]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]وصوره اقرب للقطع[/COLOR][/SIZE][/B]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120447.png[/IMG]
[B][SIZE=5][COLOR=purple]والجزء اللى قطعته علشان اساوى حروف الكيكه لم ارميه بل فتته ووضعته فى كؤوس ووضعت عليه كريمه وشيكولاته مبشوره هكذا[/COLOR][/SIZE][/B]



[CENTER]

[B][SIZE=4][COLOR=darkred]كيكة السور الخشبي الكاكاوي@@@[/COLOR][/SIZE][/B]

[/CENTER]
[B][FONT=Simplified Arabic][SIZE=5][COLOR=sandybrown][SIZE=5]المقادير[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[CENTER]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [CENTER][B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=sandybrown](صينية التشيز كيك المتحرك اصغر واحد)[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120448.png[/IMG][/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [CENTER][B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=sandybrown]حبة كتكات أبوصبعين[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120449.png[/IMG][/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [CENTER][B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=sandybrown]1 بوريو[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120450.png[/IMG][/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [CENTER][B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=sandybrown]قليل من الزبده[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120451.png[/IMG][/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [CENTER][B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=sandybrown]كيكة جاهزة فانيليا[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120452.png[/IMG][/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [CENTER][B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=sandybrown]2قشطة قيمر كي دي دي[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [CENTER][IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120453.png[/IMG][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [CENTER][B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=sandybrown]ظرف كريم كراميل[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5][CENTER] [B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=sandybrown]ظرف دريم ويب[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120454.png[/IMG][/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [CENTER][B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=sandybrown]6 حبات جبن كيري[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120455.png[/IMG][/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [CENTER][B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=sandybrown]وللتزيين[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5] [CENTER][B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=sandybrown]مالتيزرز[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5][CENTER] [B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=sandybrown]أو أم أند أمز[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5][CENTER] [/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5][CENTER] [B][FONT=Simplified Arabic][SIZE=5][COLOR=#f4a460][IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120456.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5][CENTER] [/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5][CENTER] [/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5][CENTER] [B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=sandybrown]فليك[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5][CENTER] [B][FONT=Simplified Arabic][SIZE=5][COLOR=#f4a460][IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120457.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5][CENTER] [/CENTER]
[/SIZE][SIZE=5][CENTER][B][FONT=Simplified Arabic][COLOR=orange][SIZE=5]الطريقه[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5][CENTER] [B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=orange]تصف اعواد الكتكات على حواف اناء الشيز كيك[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5][CENTER] [B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=orange]بعدين يصف الكيك في قاعدة الصينية[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5][CENTER] [B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=orange]بعدين نفتت واحد بوريو مع قليل من الزبده ويوضع فوق طبقة الكيك[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5][CENTER] [B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=orange]توضع طبقه ثانيه من الكيك [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5][CENTER] [B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=orange]يتم عمل الخلطه بالخلاط 2 قيمر+ 1 دريم ويب + 1 كريم كراميل+ 6 جبن كيري[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5][CENTER] [B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=orange]تصبون الخلطه فوق الكيك[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5][CENTER] [B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=orange]واخر شي يزين بالفليك والمالتيزر[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5][CENTER] [B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=orange]يوضع يالثلاجه ليله كامله قبل التقديم[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5] [CENTER][B][SIZE=5][FONT=Simplified Arabic][COLOR=orange]وبالعافيه[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE]
[SIZE=5] [/SIZE][IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120458.png[/IMG]



[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120459.png[/IMG]
[B][SIZE=4][COLOR=darkred]كيكة حلوة وجديدة ..واكيد لذيذة[/COLOR][/SIZE][/B]


[/CENTER]
[B][FONT=Simplified Arabic][SIZE=5][FONT=Microsoft Sans Serif]نبدأ بالمقآدير :[/FONT][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Simplified Arabic]




[B][SIZE=5][FONT=Microsoft Sans Serif][IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120460.png[/IMG][/FONT][/SIZE][/B]


[B][SIZE=5][FONT=Microsoft Sans Serif]^[/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][FONT=Microsoft Sans Serif]زي مآ إنتوا شايفين[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120461.png[/IMG][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][FONT=Microsoft Sans Serif]بسكوت شآي [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif][COLOR=lime]+[/COLOR][COLOR=#ff0000] نستلة [/COLOR][COLOR=lime]+[/COLOR][COLOR=#ff0000] 2 قشطة [/COLOR][COLOR=lime]+[/COLOR][COLOR=#ff0000] 6 حبآت كيري [/COLOR][COLOR=lime]+[/COLOR][COLOR=#ff0000] حليب [/COLOR][COLOR=lime]+ [/COLOR][/FONT][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]صينيه لتشكيل القآلب [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120461.png[/IMG][/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]صوص شيكولاتةوهيرشي [/FONT][/COLOR][FONT=Microsoft Sans Serif][COLOR=lime]&[/COLOR][/FONT][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif] كورن فليكس << للتزيين [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120462.png[/IMG][/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]نأتي إلى الطريقه :[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]


[B][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=5][COLOR=#ff0000][IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120463.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]


[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]تفرشي النآيلون عـ صينيه البآيركس [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]افرشيهآ كويس [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120464.png[/IMG] [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]وثم كسري نص بآكيت بسكوت أواكثر شوية طبعآ زي ما أنتوآ شآيفين [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120465.png[/IMG][/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]..[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]ثم جمعي بآقي المقآدير واتحطيهم في ؟[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]في الخلآآاااآط < شآطريين [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120461.png[/IMG][/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]وبعد مايتخلط حطيه فوق ?[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]البسكوووت < [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120466.png[/IMG][/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]كمآ هو موضح بالشكل أدنآه>>[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]




[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120467.png[/IMG]

[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]ملآحظه*[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]هاتشوفى البسكوت طلع على الوش لاتقلقي هذآ طبيعي لخفه وزن البسكوتات << [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]المهم [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]اقفليه كويس بالنآيلون >>فهمتوني عدل [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120464.png[/IMG] [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]


[B][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=5][COLOR=#ff0000][IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120468.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]



[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]وبعدين..؟[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]تروحي تحطيه بالفريزر الكبيرهـ او الثلاجة بس لمدة اطول شويتين < أعتقد الكل عندهـ فريزر ههههههههه[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]وتخليه محبوس فى البررد 24 ساعه يعني يوم كامل [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120461.png[/IMG][/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]والآن نأتي إلى أهم وآخر طريقه [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]للتزيين[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120469.png[/IMG][/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]تقلبي القآلب في صينيه التقديم [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]وإنتي وشطآرتك إقعدي تفنني [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]تعآلوا نشوف [IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120469.png[/IMG][/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]7[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]7[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]7[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]



[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]^[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]


[B][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=5][COLOR=#ff0000][IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120470.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=5][COLOR=#ff0000][IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120471.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=5][COLOR=#ff0000][IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120472.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]




[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif][IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120473.png[/IMG][/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][FONT=Microsoft Sans Serif]يلآ كل وآحد يجيب ملعقته وبسم الله ياكل ^.^[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][FONT=Microsoft Sans Serif][COLOR=#ff0000]وسلااامتكم ^.^
[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][SIZE=4][COLOR=#9932cc]*تدخل الفرن [/COLOR][/SIZE]

[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120474.png[/IMG]


[SIZE=4][COLOR=#9932cc][B]***نقسم التورتة الى نصفين [/B][/COLOR][/SIZE]

[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120475.png[/IMG]


[B][SIZE=4][COLOR=darkorchid]***نضع على التورتة بعض تقسيمها شوى ماء بسكر[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=7][COLOR=darkorchid]للتزين[/COLOR][/SIZE][/B]


[B][SIZE=4][COLOR=red]3 شوكولاتة جالكسى بالبندق[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=red]2 علبة قيمر نستلة (قشطة )[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=red]صوص شوكولا جاهز[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=red]كيس ونصف كريم شانتية [/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=red]كاكوووووو[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=darkorchid]***نصع الشوكولاتة فى حمام مائى الى ان تذوب نضع القشطة وشوى من[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=darkorchid]صوص الشوكولا الجاهز[/COLOR][/SIZE][/B]


[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120476.png[/IMG]


[B][SIZE=4][COLOR=darkorchid]***نضرب الكريم شانتية باللبن ونضع معاة شوى من الكاكو مش كتير[/COLOR][/SIZE][/B]

[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120477.png[/IMG]


[B][SIZE=4][COLOR=darkorchid]***نضع الكريم شانتية فى النص على التورتة [/COLOR][/SIZE][/B]

[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120478.png[/IMG]



[B][SIZE=4][COLOR=darkorchid]***نضع شوى من صوص الشوكولا الجاهز[/COLOR][/SIZE][/B]


[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120479.png[/IMG]


[B][SIZE=4][COLOR=darkorchid]***ونضع النص التانى من الكيكة على الاولانى [/COLOR][/SIZE][/B]



[B][SIZE=4][COLOR=darkorchid]***ونسكب على الوجة بتاعة الصوص بتاع الشوكولا الجالسكى [/COLOR][/SIZE][/B]


[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120480.png[/IMG]



[B][SIZE=4][COLOR=darkorchid]***زينتها بالكريم شانتية من على الوش[/COLOR][/SIZE][/B]


[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120481.png[/IMG]


[SIZE=4][COLOR=darkorchid][B]كلهاالنهائى بس نسيت الصور لكم القطعة اتاكلت علطول[/B][/COLOR][/SIZE]


[IMG]http://www.hayah.cc/forum/imgcache/120482.png[/IMG][B][SIZE=4][COLOR=darkorchid]
ياريت تكون عجبتكم [/COLOR][/SIZE][/B]

مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم حلويات وصفات حلى مكسرات

قديم 01-24-2013, 07:18 PM   المشاركة رقم: 2

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
مشاركة نشطة


افتراضي

[marq="3;right;3;scroll"] السلام عليكم ورحمة الله وبركاته مشكورة احتي عصفورة الجنة على الملف الرائع وبصراحة اعجبني والصور بعد واضحة ماشاء الله عليج لاني انا من مدة احاول اصور طبخاتي بس ماعرفت كيف ادخلها للكمبيوتر او للمشاركة والله يعطيج العافيه وانشاء الله بحاول اجرب وصفاتج ورد عليج سبحانك اللهم وبحمدك ، أشهد أن لا إله إلا أنت أستغفرك وأتوب إليك [/marq]


رد مع اقتباس
قديم 02-16-2013, 05:22 PM   المشاركة رقم: 3

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
عضوية التاج الألماسي


افتراضي

مشكووووووووووووووووووووور ة


رد مع اقتباس
قديم 02-24-2013, 12:03 AM   المشاركة رقم: 4

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
مشاركة نشطة


افتراضي

ررررررررررررررررررررررررر ررررووووووووووووووووووووو ووووعععععععععععععععععععه


رد مع اقتباس

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO