تتبيلة السمك الفيلية المقرمش [glow=#4d1515]تتبيلة السمك الفيلية المقرمش [/glow] [glow=#ff0000]المقادير: [/glow] 4 قطع سمك فيليه. 30 جرام شيبسي ملح وخل ¼ كوب زبادي . 2 معلقة مايونيز دايت ملح وفلفل حسب الرغبة [glow=#ff0000]الطريقة: [/glow] قومي بتسخين الفرن على درجة حرارة 400. ادهني الصينية بالقليل من الزيت. في طبق جانبي ، امزجي المايونيز مع الزبادي. قومي بتكسير الشيبسي حتي يصبح قطع صغيرة. قومي بإضافة الشيبسي الي خليط المايونيز و الزبادي. قومي بوضع الملح و الفلفل حسب الحاجة ، ثم قومي بتوزيع الخليط علي قطع السمك و أضغطي بيدك حتي تتأكدي من ثبات الخليط على قطع السمك. ضعي السمك في الصينية المدهونه بالزيت و اتركيها في الفرن لمدة 10: 12 دقيقة. |
الساعة الآن 03:46 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO