العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > حلويات وصفات حلى مكسرات
التسجيل التعليمـــات المجموعات التقويم مشاركات اليوم البحث

طريقة عمل البلوبيف

طريقة عمل البلوبيف طريقة البلوبيف المقادير : 1كيلو لحم احمر مش مفروم . 150 جرام دهن . اربع ملاعق ملح خشن 2 فص ثوم عود

حلويات وصفات حلى مكسرات

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 04-20-2015, 11:44 AM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية فاتن بشير
الكاتبة:
اللقب:
إدارة شبكة حياة
عرض البوم صور فاتن بشير  
معلومات العضوة

التسجيل: 21-12-2014
العضوية: 107863
المشاركات: 4,583
بمعدل : 1.34 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
فاتن بشير غير متواجد حالياً

Smile

طريقة عمل البلوبيف


طريقة البلوبيف

المقادير :
1كيلو لحم احمر مش مفروم .
150 جرام دهن .
اربع ملاعق ملح خشن
2 فص ثوم
عود كرفس
ورق لورا
رول بلاستيك

الطريقة :

يوضع اللحم فى لتر ماء و ملعقة ونصف ملح مع الكرفس و الثوم و ورق اللورا لمدة ٥ ايام فى الدرج البارد فى التلاجه (اللى تحت الفريزير على طول )
نطلعها بعد الخمس ايام ونسلق اللحمة ٤٥ دقيقة ثم تضرب في الكبة معفنجان صغيرمن الشوربة (ماء السلق)
يوضع المفروم علي شكل عمود علي رول بلاستيك او كيس كبير مفرود في صينية أو قالب كيك و يغلف باحكام ثم يوضع فى الفريزر ونستخدمه عادى

وبالف هنا يارب .

مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم حلويات وصفات حلى مكسرات


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO