04-20-2015, 11:44 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
طريقة عمل البلوبيفالمقادير : 1كيلو لحم احمر مش مفروم . 150 جرام دهن . اربع ملاعق ملح خشن 2 فص ثوم عود كرفس ورق لورا رول بلاستيك الطريقة : يوضع اللحم فى لتر ماء و ملعقة ونصف ملح مع الكرفس و الثوم و ورق اللورا لمدة ٥ ايام فى الدرج البارد فى التلاجه (اللى تحت الفريزير على طول ) نطلعها بعد الخمس ايام ونسلق اللحمة ٤٥ دقيقة ثم تضرب في الكبة معفنجان صغيرمن الشوربة (ماء السلق) يوضع المفروم علي شكل عمود علي رول بلاستيك او كيس كبير مفرود في صينية أو قالب كيك و يغلف باحكام ثم يوضع فى الفريزر ونستخدمه عادى وبالف هنا يارب . مواضيع قد تعجبك: | ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم حلويات وصفات حلى مكسرات |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
البلوبيف , طريقة , طريقة،البلوبيف , عمل |
|