03-24-2015, 12:15 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
خضار محشيخضار محشى لحمه مفرومه المقادير بطاطس كوسه بصل بتنجان فلفل رومى لحمه مفرومه ملح ،فلفل اسود،قرفه،جوزه الطيب صلصه طماطم فصين توم مفروم الطريقه 1_نفرغ الكوسا والبتنجان والفلفل وكمان البطاطس والبصل بس نشل تفريغ البطاطس والبصل ع جمب . 2_ندى الخضار ده تحميره بسيطه بالزيت ولو نحبها بدهون اقل نسلقه خفيف ماعدا البصل. 3_ تفريغ البصل اللى شيلناه هنقطع عليه بصله كمان(اختيارى) ونشوحه وننزل بالمفروم ونتبلها . 4_نحمر تفريغ البطاطس شويه بالزيت ونحطه بالصينيه ونرص عليه الخضار بعد حشوه بالعصاج ونحط فوقيهم الصلصه المتبله والتوم وندخلها الفرن حتى تمام السوى وبالهنا. مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|