طريقة دجاج بالروز ماري دجاج بالروز مارى المقادير ٤ ملعقة كبيرة دقيق ١⁄٤ ملعقة صغيره فلفل احمر حار مطحون، (إختياري) 4 الي 5 حبوب حبهان زيت غزير للقلي فرخة مقطعة ملعقة شاي روزماري ١⁄٢ملعقة كبيرة ملح ورق لورا ١⁄٤ ملعقة صغيره فلفل أسود ١⁄٤ ملعقة صغيره كمون ٢ ملعقة كبيرة بقسماط صلصة الطماطم ١ بصلة ٢ فص ثوم ١ فلفل رومي ٢ كوب ماء بيضتين طريقة التحضير ١.نقطع الفراخ حسب الرغبة و العدد. و يضرب البيض ٢. نحط الدقيق علي البقسماط علي الملح و الفلفل و نحط فيهم الفراخ بعد ما نحطها في البيض لحد ما يتغطوا تماما و بعدين نقليهم في زيت حامي. ٣. نقطع البصل و الفلفل و نخلطهم بالملح و الفلفل و الثوم و الكمون و نفركهم مع بعض و بعدين يتشوحوا علي النار لحد ما يذبلوا. ٤. نحطلهم صلصة الطماطمو نزودها بقليل ماء كل ما تحتاجو نتبلها بالفلفل الاسود و الاحمر و الروزماري و ورق اللورا و الحبهان ( نضغط عليه براحة اليد عشان يفتح ) و نتركه ليغلي. ٥.نحط الفراخ في الصلصة لحد ما تستوي و نزود قليل ماء كل ما نحتاج. ٦.نحط الفراخ تحت الشواية حوالي 10 دقايق عشان تاخد لون ( اختياري ). |
رد: طريقة دجاج بالروز ماري يعطيك ألف عافية على الوصفات الطبية |
رد: طريقة دجاج بالروز ماري الله يعافيكي ويبارك فيكي |
الساعة الآن 02:26 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO