01-13-2013, 01:20 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
صينية جلاش باللحمه مفرومة (على طريقتى )السلام عليكم موضوعي هو صينية جلاش باللحمه مفرومة (على طريقتى ) [frame="13 98"] جلاش باللحم المفروم ------------------------------ المقادير : جلاش , لحم مفروم , بصل , ملح , فلفل اسود , بهارات لحم , بهارات مشكلة شوية زيت او سمن ,كوب حليب الطريقة : 1- العصاج : اخذ شوية زيت واشوح بصل مقطع صغير وبعد كدة اضيف اللحم المفروم والبهارات والملح والفلفل ونسبها لغايت اما تستوى وبعد كدة اضيف صلصة طماطم جاهزة عليها وكدة خلص العصاج 2- علبة الجلاش فية حوالى 20 حبة اقسم الى 10 حبة لطبقة الاولى وال10 الاخرى لطبقة الثانية فى الصينية 3- اخذ الصينية وادهنها سمن او زيت وافرد جلاشة وادهن ثم جلاشة اخرى وادهن لغايت اما اخلص 10 الاولى وبعد كدة اضيف العصاج وافرد جلاش 10 الاخرى مع دهن كل طبقة 4- بعد رص كل الكمية فى الصنية اقطع الجلاش على شكل مربع قبل التسوية وبعد كدة ارش فوقهاكوب الحليب مضاف علية شوية صلصة طماطم حتى تكون طرية للجلاش ثم ادخلها الفرن ونتكون شكلها رائع وبالهنا والشفاء اتمنى تعجبكم :000021: [/frame] شكراً لكم و انتظر ردودكم :) مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم حلويات وصفات حلى مكسرات |
|
07-22-2013, 01:57 AM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| يسلموووووووووووو ننتظر طبقك الجديد ’’ عوآآآفي تحيتي .. | ||||||
08-10-2013, 01:53 AM | المشاركة رقم: 3 | ||||||
| مشكووووووره والله يعطيك الف عافيه | ||||||
01-22-2013, 04:26 AM | المشاركة رقم: 4 | ||||||
| يعطيك العافية عالطرح الجميل وتسلم الإيادي دمــــــتي بخير .. | ||||||
الكلمات الدلالية (Tags) |
باللحمه , جلاش , صينية , طريقتى , على , مفرومة |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|