07-11-2013, 05:19 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
الديك الرومي بالخلطة والبرتقال..رائعة في عزومات رمضانالمقادير ديـك رومى متنضف ومغسول جيدا بالدقيق والملح والخل.. كوب كبير عصير برتقال بشر 3 برتقاله بشر ليمون ملح فلفل قرفه حبهان قرنفل بشر قليل من جوزة الطيب شبت مفروم بقدونس مفروم فلفل ألوان مقطع شرائح رفيعه 2 فلفل حار الطريقة - هاتى صينيه كبيرة وضعى كل المكونات السابقه وإخلطيها كويس ببعض وإحرصى على أن يكون عصير الليمون والبرتقال وبشر قشرهم يكون كتير عشان الطعم يبقى أحلى - إحشى الديك بالخلطه دى وتبليه كويس من برة كله ودخليه الثلاجه لمده 4 ساعات عشان يتشرب من طعم المكونات السابقه.. - ربطى الديك بدوباره كويس عشان مايفكش من بعضه وحطيه فى صينيه كبيرة وغويطه وحطى فى الصينيه خليط من الخضار المقطع مثل بطاطس او كوسه + جزر حسب الرغبه. - وحطى عليهم الديك وإسقيه بالماء ودخليه الفرن لمده 3 ساعات وكل ما يحتاج ماء إسقيه لإتمام عمليه السواء.. - ولما يستوى قدميه ومعاه محشى ورق عنب... وبالهنا والشفا مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق من صنع عضوات حياة |
|
07-11-2013, 05:22 PM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| رد: الديك الرومي بالخلطة والبرتقال..رائعة في عزومات رمضان تسلم ايدك ... | ||||||