العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > أطباق رئيسية
التسجيل التعليمـــات المجموعات التقويم مشاركات اليوم البحث

طريقة وطعم جديد للفراخ المشوية (دجاج تندوري ) دجاج تندوري على الطريقة الهندية

طريقة وطعم جديد للفراخ المشوية (دجاج تندوري ) دجاج تندوري على الطريقة الهندية أهلا بيكم انا أسمي سفروتة الصغنتوتة...وده اول موضوع ليا وأحب اعرف تقيمكم

أطباق رئيسية

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 12-13-2013, 01:20 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية سفروتة
الكاتبة:
اللقب:
بداية الحياة
عرض البوم صور سفروتة  
معلومات العضوة

التسجيل: 12-12-2013
العضوية: 84735
المشاركات: 6
بمعدل : 0.00 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
سفروتة غير متواجد حالياً

طبخ

طريقة وطعم جديد للفراخ المشوية (دجاج تندوري ) دجاج تندوري على الطريقة الهندية


أهلا بيكم
انا أسمي سفروتة الصغنتوتة...وده اول موضوع ليا وأحب اعرف تقيمكم ليه بكل صراحة


انا جبتلكم النهاردة طريقة الفراخ التندوري (دجاج تندوري 2013) طريقة  وطعم جديد للفراخ المشوية (دجاج تندوري ) دجاج تندوري على الطريقة الهندية eh_s(11).gif , بصراحة وصفة الفراخ التندوري دي رائعة راااااااااائعة , لانها بتعتبر من أفضل النكهات اللي بتتعمل بيها الفراخ المشوية على الطريقة الهندية , جربوا الفراخ التندوري ومش هتندموا, فراخ مشوية على طريقة التندوري الهندية , وبالهنا والشفا .....سفروتة
طريقة  وطعم جديد للفراخ المشوية (دجاج تندوري ) دجاج تندوري على الطريقة الهندية hayahcc_1355392186_158.jpeg

طريقة  وطعم جديد للفراخ المشوية (دجاج تندوري ) دجاج تندوري على الطريقة الهندية hayahcc_1355392184_363.jpg

طريقة  وطعم جديد للفراخ المشوية (دجاج تندوري ) دجاج تندوري على الطريقة الهندية hayahcc_1355392184_539.png
المقادير:
  • كيلو وراك فراخ مغسولة ومنزوعة الجلد
  • ملعقة كبيرة بابريكا "هتلاقيها عند العطار"
  • ملعقة كبيرة توابل هندي "هتلاقيها عند العطار"
  • ثمرة فلفل أخضر مقطّعة قطع صغيرة
  • بصلة كبيرة مقطّعة قطع صغيرة
  • 2 ملعقة كبيرة عصير ليمون
  • قطعة صغيرة زنجبيل طازة
  • ملعقة صغيرة كزبرة ناعمة
  • ملعقة صغيرة كمون ناعم
  • ¼ ملعقة صغيرة كركم
  • ½ ملعقة صغيرة كاري
  • 5 فصوص ثوم مفرومين
  • ملعقة صغيرة شطة
  • ملح وفلفل أسود
  • كوب زبادي

الطريقة:
1- جهّزي تتبيلة الفراخ؛ بإنك تضربي كل المقادير الموجودة عندك ما عدا الفراخ في الخلاط.

2- هاتي وراك الفراخ، واعملي بها شقوق باستخدام السكينة وده علشان الفراخ تتشرّب التتبيلة كويس.

3- وزّعي التتبيلة اللي عندك على الفراخ، وبعد كده دخّلي الفراخ بالتتبيلة اللي عليها في الثلاجة لمدة يوم كامل، بس خدي بالك إنك تقلّبيها أكتر من مرة؛ وده علشان تتأكّدي إن الفراخ كلها شربت من التتبيلة.

4- رصّي وراك الفراخ في صينية ودخّليها فرن على درجة حرارة متوسّطة، وسيبيها لمدة ساعة ونص أو لغاية ما تلاقيها استوت وبقى لونها دهبي، حطّيها في أطباق التقديم..


طريقة  وطعم جديد للفراخ المشوية (دجاج تندوري ) دجاج تندوري على الطريقة الهندية pray.gifطريقة  وطعم جديد للفراخ المشوية (دجاج تندوري ) دجاج تندوري على الطريقة الهندية pray.gifطريقة  وطعم جديد للفراخ المشوية (دجاج تندوري ) دجاج تندوري على الطريقة الهندية pray.gif يارب تعجبكوا طريقة  وطعم جديد للفراخ المشوية (دجاج تندوري ) دجاج تندوري على الطريقة الهندية pray.gifطريقة  وطعم جديد للفراخ المشوية (دجاج تندوري ) دجاج تندوري على الطريقة الهندية pray.gifطريقة  وطعم جديد للفراخ المشوية (دجاج تندوري ) دجاج تندوري على الطريقة الهندية pray.gif


مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية

قديم 04-26-2013, 09:08 PM   المشاركة رقم: 2

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
عضوة مميزة


افتراضي رد: طريقة وطعم جديد للفراخ المشوية (دجاج تندوري 2013) دجاج تندوري على الطريقة الهندي

واااااو جعت والله


رد مع اقتباس

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO