طاجن الفريك بالكبد , طاجن الكبد والقوانص سهل ولذيذ طاجن الفريك بالكبد , طاجن الكبد والقوانص سهل ولذيذ طاجن الفريك بالكبد , طاجن الكبد والقوانص سهل ولذيذ المقادير: -كوب فريك منقى كويس جدا ومغسول ومنقوع لمدة نصف ساعة - نصف كيلو كبد وقوانص - شوربة دجاج - بصلة مقطعة - طماطم مبشورة - ملح وفلفل وكمون وبهارات فراخ ومكعب مرقة دجاج http://www.hayah.cc/forum/storeimg/h...262599_294.gif الطريقة : - نشوح البصلة فى قليل من السمن والزيت لحد ما يصفر لونها - نضيف الكبد والقوانص والملح و التوابل ومكعب المرقة ونقلب لحد ما لون الكبد والقوانص يتغير - نضيف الطمطماية المبشورة ونهدى النار ونقلب برضه - آخر حاجة نضيف الفريك بعد ما يتصفى من ميته ونفضل نقلب الخليط كله على نار هادية لحد ما يشرب صوص الكبد والقوانص - نحطه فى الطاجن ونضيف عليه الشوربة لحد ما تغطيه تماما ونسيبه فى الفرن حوالى نصف ساعة http://www.hayah.cc/forum/storeimg/h...262599_294.gif ودى النتيجة https://lh4.googleusercontent.com/-t...Photo-0025.jpg معلش الصورة مش واضحة عشان الموبايل ويارب تكون عجبتكم طاجن الفريك بالكبد , طاجن الكبد والقوانص سهل ولذيذ طاجن الفريك بالكبد , طاجن الكبد والقوانص سهل ولذيذ |
الساعة الآن 11:47 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO