العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > مقبلات و سلطات
التسجيل التعليمـــات المجموعات التقويم مشاركات اليوم البحث

طريقة تحضير شوربة السمك بالجزر

طريقة تحضير شوربة السمك بالجزر طريقة تحضير شوربة السمك بالجزر طريقة تحضير شوربة السمك بالجزر شوربة السمك بالجزر المقادير: 1/ 2 كيلو سمك فيليه مقطّع

مقبلات و سلطات

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 11-04-2013, 05:15 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية ام زياد العنزى
الكاتبة:
اللقب:
عضوة مميزة
عرض البوم صور ام زياد العنزى  
معلومات العضوة

التسجيل: 5-9-2013
العضوية: 77810
الدولة: السعودية
المشاركات: 1,000
بمعدل : 0.24 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
ام زياد العنزى غير متواجد حالياً

افتراضي

طريقة تحضير شوربة السمك بالجزر


طريقة تحضير شوربة السمك بالجزر
طريقة تحضير شوربة السمك بالجزر



طريقة تحضير شوربة السمك بالجزر hayahcc_1352034943_429.jpg


شوربة السمك بالجزر
المقادير:
  • 1/ 2 كيلو سمك فيليه مقطّع مكعبات
  • 2 كوب طماطم مقطعة مكعبات
  • كوب كزبرة خضرة مفرومة
  • جزرة مقطّعة حلقات
  • كوب بقدونس مفروم
  • 3 ملاعق كبيرة دقيق
  • 4 ملاعق كبيرة زيت
  • كوب كرفس مقطّع
  • 2 فص ثوم مفروم
  • 2 مكعب ماجي
  • بصلة مفرومة
  • 3 أوراق لاورا
  • 6 كوب ميه
  • ملح وفلفل
الطريقة:
1- سخّني نصف كمية الزيت في حلة، وشوّحي فيها قطع السمك، ولغاية ما تحسّي إنها بقت نصف سوى.

2- ضيفي باقي الزيت عليهم، وحطي البصل والكرفس والثوم، وقلّبيهم على النار.

3- بعد كده ضيفي الدقيق، وقلّبي كويس، وبعدين ضيفي قطع الطماطم والميه بعد ما تكوني دوّبتي فيها الماجي كويس، وقلّبيهم مع بعض.

4- حطّي الكزبرة والبقدونس وشرائح الجزر وورق اللاورا والملح والفلفل، وسيبي الخليط كله على النار لغاية ما يغلي، وبعد كده سيبيها على نار هادية لمدة 20 دقيقة، وبعد كده صبّيها في أطباق التقديم، وزيّنيها بالبقدونس.. وبالهنا والشفا.

طريقة تحضير شوربة السمك بالجزر
طريقة تحضير شوربة السمك بالجزر



مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم مقبلات و سلطات


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO