11-04-2013, 05:15 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
طريقة تحضير شوربة السمك بالجزرطريقة تحضير شوربة السمك بالجزر طريقة تحضير شوربة السمك بالجزر شوربة السمك بالجزر المقادير:
1- سخّني نصف كمية الزيت في حلة، وشوّحي فيها قطع السمك، ولغاية ما تحسّي إنها بقت نصف سوى. 2- ضيفي باقي الزيت عليهم، وحطي البصل والكرفس والثوم، وقلّبيهم على النار. 3- بعد كده ضيفي الدقيق، وقلّبي كويس، وبعدين ضيفي قطع الطماطم والميه بعد ما تكوني دوّبتي فيها الماجي كويس، وقلّبيهم مع بعض. 4- حطّي الكزبرة والبقدونس وشرائح الجزر وورق اللاورا والملح والفلفل، وسيبي الخليط كله على النار لغاية ما يغلي، وبعد كده سيبيها على نار هادية لمدة 20 دقيقة، وبعد كده صبّيها في أطباق التقديم، وزيّنيها بالبقدونس.. وبالهنا والشفا. طريقة تحضير شوربة السمك بالجزر طريقة تحضير شوربة السمك بالجزر مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم مقبلات و سلطات |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
السمك , بالجزر , تحضير , شوربة , طريقة |
|