العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > أطباق من صنع عضوات حياة

عرق فلتو ولا اطعم

عرق فلتو ولا اطعم [ALIGN=CENTER][TABLETEXT="width:100%;background-image:url('http://www.hayah.cc/forum/backgrounds/16.gif');"][CELL="filter:;"] [ALIGN=center] عرق فلتو ولا اطعم انا قلت اعمل عرق فلتو واجيبه اقولكم عليه المقادير اولا جبت عرق فلتو فى حدود

أطباق من صنع عضوات حياة

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 10-04-2013, 12:16 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية sonal
الكاتبة:
اللقب:
عضوة حيوية
عرض البوم صور sonal  
معلومات العضوة

التسجيل: 10-12-2013
العضوية: 42334
الدولة: القاهرة
المشاركات: 20
بمعدل : 0.00 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
sonal غير متواجد حالياً

حصري

عرق فلتو ولا اطعم



[ALIGN=CENTER][TABLETEXT="width:100%;background-image:url('http://www.hayah.cc/forum/backgrounds/16.gif');"][CELL="filter:;"][ALIGN=center]عرق فلتو ولا اطعم
انا قلت اعمل عرق فلتو واجيبه اقولكم عليه
المقادير
اولا جبت عرق فلتو فى حدود اتنين كيلو ونصف
وتوم
بصل
توابل (ملح وفلفل وورق لورا وحبهان وبودرة توم وبودرة بصل )
عرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338589_150.gifعرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338589_312.jpg

الطريقة
وبعد كدة نشيل منه الدهن الزيادة ونشطفه بمياه من مكان ايد الجزار
عرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338589_150.gifعرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338587_988.jpg

ونبدا نعمل فتحات بالسكينة ونحط فصوص التوم
وبعدين نلفه بالخيط بالشكل ده..
عرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338589_150.gifعرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338588_202.jpg

ونحطه فى صينية وبمعلقتين زيت او زبدة الى تحبيه وتحمريه من الناحيتين بالشكل ده
عرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338589_150.gifعرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338588_105.jpg

وبعدين نحط المكونات دى
عرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338589_150.gifعرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338589_312.jpg

عرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338589_150.gifعرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338587_336.jpg
ونضيف عليها مياه مغليه مقدار براد مية مثلا
عرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338589_150.gifعرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338588_376.jpg

وندخله الفرن ونسيبها مثلا ساعة وبعدبن نبص عليها بالشوكة لو لسة مااستوتش نسيبها شوية كمان لحد ماتستوى
عرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338589_150.gifعرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338588_302.jpg

ممكن كمان تعمليها فى حلة من فوق بنفس الطريقة بس الفرن بيحلى الاكل بعد كدة هنطلع الصينية من الفرن ونضعها فى سرفيس

عرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338589_150.gifعرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338588_246.jpg

طبعا العرق بيلف على بعضه وبيكيش شوية ذى اى لحمة
ودى المرقة او الصوص الى طلعته اللحمة مع المكونات الى الى حطناها معاها هنسيبها على النار تتسبك عشان تبقى صوص تقيل نرشه على العرق ساعة الاكل
عرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338589_150.gifعرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338587_329.jpg

وبعد كدة نحطه فى الطبق ونقطعه بس لما يبرد شوية عشان تملكى تمسكيه وتفكى الخيط وتقطعيه
عرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338589_150.gifعرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338587_387.jpg

عرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338589_150.gifعرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338586_122.jpg

عرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338589_150.gifعرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338588_234.jpg

ويقدم مع الصوص وطبق ارز بالشعرية
والف هنا وشفا
عرق فلتو ولا اطعم hayah_1349338587_958.jpg

مع تحياتى
ام حمادة


[/ALIGN][/CELL][/TABLETEXT][/ALIGN]






مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم أطباق من صنع عضوات حياة

قديم 10-04-2013, 01:18 PM   المشاركة رقم: 2

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
عضوية التاج الألماسي


افتراضي

بووووووركتي عزيزتي وبانتظار جديدك


رد مع اقتباس
قديم 10-04-2013, 03:44 PM   المشاركة رقم: 3

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
عضوة حيوية


افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة مرااايم
بووووووركتي عزيزتي وبانتظار جديدك


نورتى الموضوع ومشكورة للمرور


رد مع اقتباس

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO