اليخنى البلجيكى طعم طعامه يخنة ذات أصل بلجيكى و مكوناتها الأساسية اللحم و البصل المفروم http://www.hayah.cc/forum/imgcache/29564.png المقادير لحم مقطع مكعبات (الكمية حسب افراد اسرتك) فلفل اسود مطحون و ياريت لو كان طازج 2 معالق مائدة دقيق لكل نصف كجم لحم بصلة متوسطة مفرومة 3 معالق زيت لكل نصف كجم لحم 2 فص ثوم مفروم 2 كوب ماء لكل نصف كجم لحم ملح ورق لورا حبهان حب بقدونس مفروم للتزين فى النهاية الطريقة تشوح اللحمة فى الزيت مع البصل اضافة الدقيق و الفلفل الأسود مع التقليب المستمر لما تأخذ اللحمة لون ذهبى اضيفى الثوم وقلبى ثوانى ثم اضيفى الماء و البهارات تترك لتنضج تماما و تزين بالبقدونس على الوجه عند التقديم ملاحظة الصوص سميك بسبب الدقيق وطعمه لذيذ جدا والطبق مناسب للعزائم م ن |
والله شكلها لذيذة وإن شاء الله أجربها |
يسلم ايديك يا اشجان حجربها باذن الله |
بالهنا والشفا حبيباتى |
بصراحة جريتها بس أنا أستخدمت صدور الدجاج لأني ما أحب اللحم مرررررررة وطلع طعمها شي تسلمي أختي على الوصفة الجديدة لاني خلاص أضفتها في القائمة عندي [marq="error"]مشكووووووووووووووووووورة[/marq] |
بالهنا سموره |
الساعة الآن 06:28 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO