05-23-2013, 03:02 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
الكبده الاسكندرانيالكبده الاسكندراني المقادير ١ آيلو آبده ٢ ملعقه سمن ١ بصله متوسطه مفرومه ملح – فلفل – بهارات عصير ليمون حوالي ٢ ليمونه بصل مقطع حلقات فلفل مقطع حلقات الطريقه تقطع الكبده شرائح و تغسل جيدا بالماء و تتبل بالملح و الفلفل و عصير الليمون و بالصل المفروم و تترك لمده نصف ساعه يقدح السمن في اناء علي النار و يضاف اليه البصل المقطع حلقات حتي يصفر لونه يضاف بعد ذلك الفلفل و الكبده و يترك المقدار علي نار هادئه و يضاف مقدار قليل من الماء اذا لزم الامر تقدم مع المكرونه و سلطه الطحينه و بالهناء و الشفاء منقول مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|
05-23-2013, 03:51 PM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| ياسلام ياسلام والله ممتازة جمعتى كل شئ الله يخليكى لينا | ||||||
05-23-2013, 04:28 PM | المشاركة رقم: 3 | ||||||
| يا عيوني يا هدير أنتي الممتازة ربي يخليكي ليا يا رب | ||||||
05-23-2013, 11:48 PM | المشاركة رقم: 4 | ||||||
| ويحميكى ليا ويبارك فى عمرك ويطمنا على اولادك يارب وتشوفيهم احسن الناس | ||||||
الكلمات الدلالية (Tags) |
الكبده |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|