الكبده الاسكندراني الكبده الاسكندراني المقادير ١ آيلو آبده ٢ ملعقه سمن ١ بصله متوسطه مفرومه ملح – فلفل – بهارات عصير ليمون حوالي ٢ ليمونه بصل مقطع حلقات فلفل مقطع حلقات الطريقه تقطع الكبده شرائح و تغسل جيدا بالماء و تتبل بالملح و الفلفل و عصير الليمون و بالصل المفروم و تترك لمده نصف ساعه يقدح السمن في اناء علي النار و يضاف اليه البصل المقطع حلقات حتي يصفر لونه يضاف بعد ذلك الفلفل و الكبده و يترك المقدار علي نار هادئه و يضاف مقدار قليل من الماء اذا لزم الامر تقدم مع المكرونه و سلطه الطحينه و بالهناء و الشفاء منقول |
ياسلام ياسلام والله ممتازة جمعتى كل شئ الله يخليكى لينا |
يا عيوني يا هدير أنتي الممتازة ربي يخليكي ليا يا رب |
ويحميكى ليا ويبارك فى عمرك ويطمنا على اولادك يارب وتشوفيهم احسن الناس |
الساعة الآن 09:16 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO