08-22-2013, 03:21 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
فطير سهل و غير مكلفالسلام عليكم موضوعي هو فطير سهل و غير مكلف اخواتى الغاليات جبت لكم اليوم طريقة سهلة و بسيطة لعمل فطير انا و الله لسة عملاة الان و طلع روعة فقلت لية ابخل على اخواتى و لية ماعطيهمش الطريقة بصى يا ستى اول حاجة ان الطريقة دى مقديرها و الله العظيم بالبركة جبت واحد و نص كيلو دقيق _ و حوالى واحد و نص كوب لبن _و قطعة خميرة بيرة فى حجم الليمونة_ حوالى كوب و نصف زيت نباتى اى نوع _ و حبة ملح _ وحبة فلفل و رشة جنزبيل مبشورة_ و 3 بيضات و ملعقة سكر والحشو ذى ما تحبى انا عملتة بالسبانخ(طبعا بيضحكوا علينا فى السوق و بيعطونا السلق على انة سبانخ و احنا بنعملة و نطنش ) ما علينا و عملتة ايضا بالجبنة البيضة الطريقة الاول بجيب الدقيق ( الطحين) و نتبلة بالملح و الفلفل و الجنزبيل و قليل من مرقة ماجى الفورية و بعدين ابس الدقيق بالزيت ثم اضيف البيض ثم اضيف الخميرة بعد ما اكون وضعاها على جنب فى طبق مع قليل من اللبن الدافئ و ملعقة السكر و عندما ترتفع قليلا اضيفها على الدقيق و الزيت و البيض و اتركها حوالى ساعتين لتخمر و بعد ذلك و دى اهم شئ سخنى الفرن على اعلى درجة ثم كورى العجين كور صغيرة و احشية و اتركية فى الصوانى لمدة 10 دقائق ثم ضعية فى الفرن الى ان يحمر لونة و بالهنا و الشفا شكراً لكم و انتظر ردودكم :) مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم معجنات و سندويشات و فطائر |
|
09-01-2013, 07:41 PM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| يسلمووووووووووووووووووووو ووووووووو | ||||||
09-19-2013, 03:38 PM | المشاركة رقم: 3 | ||||||
| مشكوووووور والله يعطيك الف عافيه | ||||||
09-19-2013, 03:42 PM | المشاركة رقم: 4 | ||||||
| مشكوووووور والله يعطيك الف عافيه | ||||||
02-16-2013, 06:25 PM | المشاركة رقم: 5 | ||||||
| شكرا جزيلا ويسلمو االايدى | ||||||