صينية البطآطس المحمرة على الطريقة الايطالية مع الـخطوات http://www.hayah.cc/forum/storeimg/h...597716_190.jpg المقادير http://www.hayah.cc/forum/storeimg/h...597715_118.jpg 5 حبات بطاطس كبيرة مقطعه حلقات مسلوقه نص سلقه كوب ونص كريمه خفق نص كوب جبن بارميزان + نص كوب جبن موزاريلا لحمه مفرومه مسبكه سمنه فارم او زبده ومقادير اللحمه : بصله كبيرة مطحونه خشن فلفل رومي مقطع مكعبات صغيرة نص ملعقه ثوم مطحون نص باكيت معجون صلصه حبه طماطم مطحونه بهارات مشكله وملح وفلفل اسود وكمون بهارات ايطاليه الطريقه: اولا نجهز اللحمه المفرومه بتحميس البصل والثوم بالزيده ثم نضع الصلصه والطماطم ثم اللحمه المفرومه ثم البهارات ثم البهارات الايطاليه ثم الفلفل الرومي ونتركها حتى تستوي وتتسبك http://www.hayah.cc/forum/storeimg/h...597715_911.jpg نحضر صينيه الفرن وندهنها بالسمن او الزبده http://www.hayah.cc/forum/storeimg/h...597716_584.jpg ثم نرص نص كميه البطاطس http://www.hayah.cc/forum/storeimg/h...597716_623.jpg ثم نوزع اللحمه المفرومه ثم نرش كميه من الجبن http://www.hayah.cc/forum/storeimg/h...597716_681.jpg ثم نضع الكميه الثانيه من البطاطس http://www.hayah.cc/forum/storeimg/h...597716_863.jpg ونوزع الكريمه المخلوطه بقليل من الملح ولفلفل الاسود ثم نرش باقي كميه الجبن وتدخل الفرن بدون غطاء حتى تجف الكريمه وتستوي http://www.hayah.cc/forum/storeimg/h...597716_702.jpg وتقدم مع المايونيز والسلطه الخضراء والشطه http://www.hayah.cc/forum/storeimg/h...597716_173.jpg |
جمييييييييييييييييييييلة تسلمى حبيبتى شكرآ جزيلآ لكى |
الساعة الآن 03:52 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO