العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

طريقة عمل النجرسكو , طريقة عمل طريقة عمل النجرسكو , خطوات عمل طريقة عمل النجرسكو

طريقة عمل النجرسكو , طريقة عمل طريقة عمل النجرسكو , خطوات عمل طريقة عمل النجرسكو طريقة عمل النجرسكو , طريقة عمل طريقة عمل النجرسكو ,

المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 05-03-2013, 01:33 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية خليجية وافتخر
الكاتبة:
اللقب:
عرض البوم صور خليجية وافتخر  
معلومات العضوة

التسجيل: 16-4-2013
العضوية: 68428
المشاركات: 999
بمعدل : 0.23 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
خليجية وافتخر غير متواجد حالياً

افتراضي

طريقة عمل النجرسكو , طريقة عمل طريقة عمل النجرسكو , خطوات عمل طريقة عمل النجرسكو


طريقة عمل النجرسكو , طريقة عمل طريقة عمل النجرسكو , خطوات عمل طريقة عمل النجرسكو



طريقة عمل النجرسكو , طريقة عمل طريقة عمل النجرسكو , خطوات عمل طريقة عمل النجرسكو 202327hayah.jpg
ممكن تقدّمي مع الطبق ده خيار مخلل





لكل أصدقائنا اللي طلبوا طريقة عمل النجرسكو اعمليها معانا النهارده على "سفرة دايمة" وماتنسيش تبعتي لنا رأيك فيها..
نجرسكو
المقادير:
½كيلو مكرونة أقلام مسلوقة
½كيلو صدور فراخ
جبنة موتزاريلّا
ثمرة فلفل رومي مقطّعة شرائح رفيعة
ملعقة كبيرة زبدة
مقادير البشاميل:
2 كوب لبن
2 ملعقة زبدة
2 ملعقة دقيق
ملح وفلفل
بيضة
الطريقة:


1- قطّعي الفراخ شرائح صغيرة، وشّوحيها مع الزبدة والفلفل الرومي، لغاية ما تستوي.
2- لتحضير البشاميل، حمّري الدقيق في الزبدة، لغاية ما يبقى لونه دهبي، وبعد كده ضيفي اللبن مع التقليب السريع والمستمر، علشان الخليط ما يكلكعش منك، واستمري في التقليب على نار هادية لغاية ما تحصلي على خليط متماسك وكثيف بالسُمك اللي إنتِ عايزاه، ولو حسّيتي إنه تقيل ممكن تزوّديه شوية لبن أو شوربة.
3- بعد كده ارفعي البشاميل من على النار وسيبيه يهدى شويه.
4- اخلطي المكرونة مع الفراخ، ونصف كمية البشاميل، وقلّبيهم مع بعض كويس، وحطّيهم في صينية الفرن.
5- اخلطي باقي البشاميل مع البيضة اللي عندك، وتبّليه بالملح والفلفل، وصبّيه على المكرونة، وعلى الوش حطّي الجبنة الموتزاريلا أو الرومي، ودخّلي الصينية في الفرن، وسيبيها لغاية ما الوش يحمرّ، وبعد كده طلّعيها، وممكن تقدّمي مع الطبق ده خيار مخلل .. وبالهنا والشفا



مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO