العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > معجنات و سندويشات و فطائر
التسجيل التعليمـــات المجموعات التقويم مشاركات اليوم البحث

طريقة عمل المنجأونه - مقادير عمل المنجأونه

طريقة عمل المنجأونه - مقادير عمل المنجأونه طريقة عمل المنجأونه - مقادير عمل المنجأونه طريقة عمل المنجأونه - مقادير عمل المنجأونه المقادير 1كيلو دقيق 1كوب

معجنات و سندويشات و فطائر

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 04-25-2013, 11:40 PM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية عطر الجورى
الكاتبة:
اللقب:
مشاركة نشطة
عرض البوم صور عطر الجورى  
معلومات العضوة

التسجيل: 7-3-2013
العضوية: 66791
المشاركات: 998
بمعدل : 0.23 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
عطر الجورى غير متواجد حالياً

افتراضي

طريقة عمل المنجأونه - مقادير عمل المنجأونه


طريقة عمل المنجأونه - مقادير عمل المنجأونه

طريقة عمل المنجأونه - مقادير عمل المنجأونه



المقادير



1كيلو دقيق
1كوب سكر
1كوب زبده وليست سمنه
1كوب لبن
3 بيضه
1 بكنج بودر
1 خميره فوريه
1 فانيليا


الطريقه


تخلط كل من المواد الجافه مع بعض والمواد السائله مع بعض واقوم بعجنهم مع بعض جيدا واتركها تخمر وطريقتى فى التخمير انى اقوم بتدفئة الفرن وابلل فوطه بماء دافىءوالفها حول الطبق وادخلها الفرن الى ان تتضاعف حجمها واشكلها كما فى الصوره
واتركها تخمر مره اخرى واقوم بدهن وجهها ببيضه مضروبه بشوية لبن وارش سكر على المنجأونه وهذه الرشه لا تنفذ مع النجأونه اللى فى نصفها بيضه مسلوقه بعد ما ادهن وجههاواخبزها فى فرن مسبق التسخين

ملحوظه
نوع الدقيق بيختلف من نوع لنوع
يعنى فى نوع للدقيق تاخذ 1 كوب لبن وفى نوع اخر ياخذ زياده بسيطه المهم ان ايدك معيارك وانت اللى تحددى ملمس العجينه


طريقة عمل المنجأونه - مقادير عمل المنجأونه

طريقة عمل المنجأونه - مقادير عمل المنجأونه

طريقة عمل المنجأونه - مقادير عمل المنجأونه


مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم معجنات و سندويشات و فطائر

قديم 04-26-2013, 12:33 AM   المشاركة رقم: 2

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
عضوية التاج الفضي


افتراضي

مشكورررر وعاشت الأيادي


رد مع اقتباس

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO