04-25-2013, 11:40 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
طريقة عمل المنجأونه - مقادير عمل المنجأونهطريقة عمل المنجأونه - مقادير عمل المنجأونه طريقة عمل المنجأونه - مقادير عمل المنجأونه المقادير 1كيلو دقيق 1كوب سكر 1كوب زبده وليست سمنه 1كوب لبن 3 بيضه 1 بكنج بودر 1 خميره فوريه 1 فانيليا الطريقه تخلط كل من المواد الجافه مع بعض والمواد السائله مع بعض واقوم بعجنهم مع بعض جيدا واتركها تخمر وطريقتى فى التخمير انى اقوم بتدفئة الفرن وابلل فوطه بماء دافىءوالفها حول الطبق وادخلها الفرن الى ان تتضاعف حجمها واشكلها كما فى الصوره واتركها تخمر مره اخرى واقوم بدهن وجهها ببيضه مضروبه بشوية لبن وارش سكر على المنجأونه وهذه الرشه لا تنفذ مع النجأونه اللى فى نصفها بيضه مسلوقه بعد ما ادهن وجههاواخبزها فى فرن مسبق التسخين ملحوظه نوع الدقيق بيختلف من نوع لنوع يعنى فى نوع للدقيق تاخذ 1 كوب لبن وفى نوع اخر ياخذ زياده بسيطه المهم ان ايدك معيارك وانت اللى تحددى ملمس العجينه طريقة عمل المنجأونه - مقادير عمل المنجأونه طريقة عمل المنجأونه - مقادير عمل المنجأونه طريقة عمل المنجأونه - مقادير عمل المنجأونه مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم معجنات و سندويشات و فطائر |
|
04-26-2013, 12:33 AM | المشاركة رقم: 2 | ||||||
| مشكورررر وعاشت الأيادي | ||||||