العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ
التسجيل التعليمـــات المجموعات التقويم مشاركات اليوم البحث

سلطه الرنجه

سلطه الرنجه "سلطة الرنجة".. النهارده هنعمل الرنجة بطريقة جديدة ولذيذة جداً وهي "سلطة الرنجة".. والوصفة دي يُفضل إننا نعملها قبليها بيوم ونحطها في الثلاجة.. المقادير

المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 04-23-2013, 06:30 AM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية موهجه
الكاتبة:
اللقب:
عضوة نادي الألف
عرض البوم صور موهجه  
معلومات العضوة

التسجيل: 8-4-2013
العضوية: 68029
المشاركات: 1,000
بمعدل : 0.23 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
موهجه غير متواجد حالياً

افتراضي

سلطه الرنجه


"سلطة الرنجة"..

النهارده هنعمل الرنجة بطريقة جديدة ولذيذة جداً وهي "سلطة الرنجة"..

والوصفة دي يُفضل إننا نعملها قبليها بيوم ونحطها في الثلاجة..

المقادير
1/2 كيلو رنجة
2 حبة بطاطس مسلوقة
ثمرة جزر
بصلة مقطعة
بصل أخضر
مايونيز
زيت زيتون
خل
ليمون
بقدونس مفروم

طريقة التحضير
1- هاتي الرنجة واشويها على النار، وبعد كده شيلي منها الجلد والشوك، وقطّعيها لقطع صغيرة، واعصري عليها الليمون.

2- هاتي البطاطس المسلوقة وقطّعيها لمكعبات، وقطعي البصل والجزر والبصل الأخضر لشرائح رفيعة.

3- ضعي الخضار المقطع وباقي المكونات فوق الرنجة وقلّبيهم كويس مع بعض، وحطّيهم في الثلاجة، وعند التقديم حطّيها في أطباق التقديم وزينيها بالبقدونس.. وبالهنا والشفا.

خلي بالك:
إن تسخين الرنجة أو الفسيخ في الفرن عند 100 درجة مئوية لمدة ربع ساعة بيزيد من الأمان الصحي لإنه بيساعد على التخلص من الكائنات الدقيقة، وما تفرزه من بعض السموم.


وفي النهاية نتمنى إن وصفاتنا تكون عجبتِك


مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ

قديم 04-26-2013, 07:29 PM   المشاركة رقم: 2

معلومات العضوة
الكاتبة:
اللقب:
عضوية التاج الفضي


افتراضي

سلمت يالغالي على روعه طرحك


رد مع اقتباس

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO