الكشري الكشري المقادير : مكرونة مقصوصة وشوية مكرونة اسباجتي رز وشعيرية عدس بجبة اللي هو العدس البني صلصة بصل وثوم وزيت وخل ابيض ملح وفلفل وكمون وك**رة ناشفة ومطحونة الطريقة : http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...88016hayah.jpg 1- سخني ميه مع شوية ملح وزيت 2- بعد ما الميه تغلي حطي المكرونة وقلبيها 3- كده المكرونة استوت 4- صفيها واشطفيها بميه باردة 5 - حطي المكرونة في الحلة ومعاها شوية زيت زيتون وملح http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...88017hayah.jpg اغسلي العدس واغليه وشيلي الريم اللي على الوش وسيبيه على نار متوسطة http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...88018hayah.jpg 1- في نفس المكان اللي هنسوي فيه الرز 2- نحمر البصل اللي هنحطه على وش الكشري 3- نطلعه من الحلة ونحطه على ورق المطبخ علشان ينشف من الزيت ويقرمش http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...88019hayah.jpg 1- في نفس الزيت المتبقي من البصل نحط الشعيرية ونقلبها لحد ما لونها يكون ذهبي وبعد كده حطي العدس المسلوق 2- حطي الرز بعد ما تكوني غسلتيه وصفتيه من الميه 3- قلبي شوية العدس والرز والشعيرية 4- حطي الملح وحطي الميه 5- خلاص كده الرز استوى http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...88020hayah.jpg دي علب الصلصة اللي انا استعملتها 1- ابشري البصل والثوم بشر ناعم وقلبيهم على النار مع الزيت 2- ضيفي الصلصة وقلبي وبعد كده حطي خل وميه 3- لما تقرب تتسبك حطي ملح وفلفل وك**رة وقلبيهم وسيبيه على نار هادية لحد ما تتسبك على الاخر http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...88021hayah.jpg قطعي الطماطم وافرمي ثوم وملح وفلفل وكمون وك**رة وزيت زيتون وليمون وشطة حمرا وقلبيهم هيكون شكله كدا http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...88022hayah.jpg http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...88023hayah.jpg طريقة الغرف : 1- حطي في طبق عميق الرز 2- وبعد كده المكرونة 3- وبعد كده الصلصة وفي الاخر البصل المحمر والطماطم والف هنـــــــــــــــــا http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...88024hayah.jpg http://www.hayah.cc/forum/hayahimgca...88025hayah.jpg |
الساعة الآن 06:10 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO