العودة   منتديات شبكة حياة > حياتك > المطبخ الإلكتروني مطبخ حواء وصفات طبخ > مقبلات و سلطات

تتبيله البانيه , طريقه طبخ تتبيله البانيه , اكله تتبيله البانيه

تتبيله البانيه , طريقه طبخ تتبيله البانيه , اكله تتبيله البانيه تتبيله البانيه المقادير: - صدور دجاج - بصلة مبشورة او مقطعة - خل -

مقبلات و سلطات

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 04-10-2013, 01:56 AM   المشاركة رقم: 1
الصورة الرمزية
الصورة الرمزية عطر الجورى
الكاتبة:
اللقب:
مشاركة نشطة
عرض البوم صور عطر الجورى  
معلومات العضوة

التسجيل: 7-3-2013
العضوية: 66791
المشاركات: 998
بمعدل : 0.36 يوميا
معدل التقييم:

الحالة:
عطر الجورى غير متواجد حالياً

افتراضي

تتبيله البانيه , طريقه طبخ تتبيله البانيه , اكله تتبيله البانيه


تتبيله البانيه


المقادير:

- صدور دجاج
- بصلة مبشورة او مقطعة
- خل
- ملح وفلفل
- دقيق وفجيتار حار

- بيضة
- زيت للتحمير



الطريقة :

- نتبل الصدور بالبصلة والملح والفلفل والخل وكترى الخل علشان بيعمل طعم مزز
- ياريت نصيحة متزوديش اى توابل تانية هتغير الطعم اللى انا قصدى علية
- لو عايزها حارة اكتر زودى الفلفل تمام
- وبعدين لما تتبل يعنى على حسب وقتك ممكن ساعة ساعتين براحتك تحطيها فى البيضة وبعدين تخلطى الدقيق يعنى حوالى 4 م كبيرة مع كيس الفجيتار اوعى تنسى يكون حار( واقلى ) ويقدم


مواضيع قد تعجبك:


رد مع اقتباس
جديد المواضيع في قسم مقبلات و سلطات


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO