04-10-2013, 01:56 AM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
تتبيله البانيه , طريقه طبخ تتبيله البانيه , اكله تتبيله البانيهالمقادير: - صدور دجاج - بصلة مبشورة او مقطعة - خل - ملح وفلفل - دقيق وفجيتار حار - بيضة - زيت للتحمير الطريقة : - نتبل الصدور بالبصلة والملح والفلفل والخل وكترى الخل علشان بيعمل طعم مزز - ياريت نصيحة متزوديش اى توابل تانية هتغير الطعم اللى انا قصدى علية - لو عايزها حارة اكتر زودى الفلفل تمام - وبعدين لما تتبل يعنى على حسب وقتك ممكن ساعة ساعتين براحتك تحطيها فى البيضة وبعدين تخلطى الدقيق يعنى حوالى 4 م كبيرة مع كيس الفجيتار اوعى تنسى يكون حار( واقلى ) ويقدم مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم مقبلات و سلطات |
|
الكلمات الدلالية (Tags) |
2013 , اكله , البانيه , تتبيله , طبخ , طريقه |
|