![]() | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
![]() جمبري اسكندراني , اكله جمبري اسكندراني و وصفه جمبري اسكندراني![]() المقادير : - نصف كيلو جمبري صغير مقشر - كسيرة / فلفل احمر / عصير ليمون / ثوم - بصل / شطة / كمون / جنزبيل / ملح الطريقة : - في طاسة ساخنة جدا نضع مادة دهنية ونضع البصل والثوم ونقلب ثم نضع الجمبري وبعد السوى ( 6 ق ) نضع الفلفل الألوان والشطة والكمون والكسبرة وذرة ملح - ويقدم مع أرز - ويجمل بشرائح طماطم وعيدان بقدونس وشبت مع صوص البستو مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
الكلمات الدلالية (Tags) |
2013 , اسكندراني , اكله , جمبري , و , وصفه |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|