|
![]() |
| أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
![]() | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
![]() المقادير : - 2 ثمرة بزنجان رومى مقطع شرائح – 2 بيضة مخفوقة – كوب دقيق – ملح وفلفل – كارى - جنزبيل – توابل – زيت للقلى الطريقة : -اتبل شرائح الباذنجان بالملح والثوم والكارى كويس - ثم اضغه فى البيض ثم فى الدقيق - ثم نقلية فى الزيت - ونقدمه مع رشة بقدونس مفروم او نخلط كوب زبادى مع فصين ثوم وملح كويس ونضعهم على شرائح البزنجان فى طبق التقديم ![]() ![]() ![]() ![]() مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
الكلمات الدلالية (Tags) |
الباذنجان , المحمر , بالكارى , تحضير , حلقات |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|