متبل الباذنجال , مقادير عمل متبل الباذنجال 2013 , تحضير متبل الباذنجال المقادير : - نصف كيلو باذنجان رومي مشوي على الشواية . - واحد فلفلة من كل لون اخضر وأحمر وأصفر . - حبة طماطم كبيرة مشوية . - بصلة كبيرة مشوية . - 5 فصوص من رأس ثوم مشوي ( ندهن رأس الثوم بعد مانزيل جزء من القشرة بزيت الزيتون ونلفهافي ورق فويل وندخلها الفرن نشويها) الطريقة : - في بولة نفرغ الباذنجان وننزع القشرة ونفرمه بمعلقة ثم نضع البصل والثــوم والفلفل المشوى وكسبرة مفرومة وبقدونس وكرفس وفلفل سبايس ( حار ) لمن يريد وطماطم مشوية مقطعة قطع صغيرة . - نضيف معلقة من زيت الزيتون وعصير الليمون وملح وفلفل وخل وقليل من الزعتر الفريش ويقلب الخليط معاً . - يقدم متبل الباذنجال مع عيش محمص في الفرن مدعوك بـ( زيت زثوم ) العيش ممكن شامى او فينو أو أي نوع |
الساعة الآن 08:30 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO