كيفيه عمل البطاطس الاوربيه صور لكيفية صنع البطاطس الاوروبيه http://alsary.com/vb/imgcache/2/133580alsh3er.jpg المقاديــــر 4 حبات كبيره من البطاطس 2 ملعقة كبيره من زيت نباتي ملح خشن او عادي 4 قطع من ال**ده جبنه موزاريلا قليل من الفلفل الاسود فويل/قصدير الطــــــريقـــة أول خطوه حنشغل الفرن على درجه حراره 180 بعدين حنغسل البطاطس بمايه بارده http://alsary.com/vb/imgcache/2/133581alsh3er.jpg http://alsary.com/vb/imgcache/2/133582alsh3er.jpg ننشف البطاطس بورق الكلينكس كويس جدا http://alsary.com/vb/imgcache/2/133583alsh3er.jpg http://alsary.com/vb/imgcache/2/133584alsh3er.jpg http://alsary.com/vb/imgcache/2/133585alsh3er.jpg بإستخدام الشوكه حنبتدي نشوك البطاطس في كل النواحي http://alsary.com/vb/imgcache/2/133586alsh3er.jpg نضيف الزيت على البطاطس ونخلطهم ونقلبهم كويس جدا http://alsary.com/vb/imgcache/2/133587alsh3er.jpg بعدين نضيف الملح وبرضو نتأكد ان نقلبه كويس http://alsary.com/vb/imgcache/2/133588alsh3er.jpg حنفتح الفرن ونكون حاطين صنيه او صاج مغلفه بورق الفويل/القصدير علشان لما نيجي نحط البطاطس على الشوايه وينزل الزيت مايعملش دخان http://alsary.com/vb/imgcache/2/133589alsh3er.jpg حنسيبه يتخبز لمده ساعه كامله http://alsary.com/vb/imgcache/2/133590alsh3er.jpg حنطلعه من الفرن ونخلي بالنا لان بيكون جدا سخن وبالسكينه حنقطع البطاطس بالطول ونلاحظ ان كل الخطوات الجايه لازم بعد طلوع البطاطس مباشرة ماينفعش نستنى لغايه لما تبرد وإلا تبوظ الوصفه http://alsary.com/vb/imgcache/2/133591alsh3er.jpg وبعدين بالعرض حنعمل نص فتحه زي علامه الصليب او + http://alsary.com/vb/imgcache/2/133592alsh3er.jpg ومن الجوانب نضغط عليه بالإيد http://alsary.com/vb/imgcache/2/133593alsh3er.jpg http://alsary.com/vb/imgcache/2/133594alsh3er.jpg حنضيف قطعه من ال**ده داخل البطاطس http://alsary.com/vb/imgcache/2/133595alsh3er.jpg وحتلاحظو ازاي دابت http://alsary.com/vb/imgcache/2/133596alsh3er.jpg وآخر خطوه حنضيف الجبنه الموزاريلا وممكن كمان نعمل خلطه سهله وهي قطع طماطم مكعبات + قطع بصل مكعبات+ صلصه طماطم+ ملح وفلفل وعلى نار لغايه لما يندمجو كويس وبعدين نضيفها على البطاطس بعد خطوه ال**ده وفوق الخلطه دي نضيف عليها الجبنه http://alsary.com/vb/imgcache/2/133597alsh3er.jpg وبما ان البطاطس سخنه جدا فالجبنه حدوب ودا شكلها النهائي بعد اضافه فوق الوش شويه من الفلفل الاسود http://alsary.com/vb/imgcache/2/133580alsh3er.jpg وطبعا انتو تقدرو تضيفو اختراعاتكم في الحشوات |
الساعة الآن 07:52 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO