![]() | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
![]() تتبيله البانيه , طريقه عمل تتبيله البانيه , مقادير تتبيله البانيهتتبيله البانيه المقادير: - صدور دجاج - بصلة مبشورة او مقطعة - خل - ملح وفلفل - دقيق وفجيتار حار - بيضة - زيت للتحمير الطريقة : - نتبل الصدور بالبصلة والملح والفلفل والخل وكترى الخل علشان بيعمل طعم مزز - ياريت نصيحة متزوديش اى توابل تانية هتغير الطعم اللى انا قصدى علية - لو عايزها حارة اكتر زودى الفلفل تمام - وبعدين لما تتبل يعنى على حسب وقتك ممكن ساعة ساعتين براحتك تحطيها فى البيضة وبعدين تخلطى الدقيق يعنى حوالى 4 م كبيرة مع كيس الفجيتار اوعى تنسى يكون حار( واقلى ) ويقدم مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
الكلمات الدلالية (Tags) |
2013 , البانيه , تتبيله , طريقه , عمل , مقادير |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|