04-01-2013, 07:25 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
الكنافة النابلسية , اعداد الكنافة النابلسية , حلى الكنافة النابلسيةالكنافة النابلسية المكونات : - 500 جم كنافة طازة - 50 جم سكر بودرة - 100 جم سمن سايح - 5 جم لون احمر برتقالى الحشو - 300 جم جبنة عكاوى تنقع في لتر ماء تغيره كل 15 دقيقة 10 مرات - 50 جم جبنة موتزريلا الطريقة : - افرك الكنافة حتى تصبح قطع صغيرة جدا وانزل عليها بالسكر والسمن وانزل باللون واكون لابسة جوانتى لأن اللون هيغمق اليد - اجيب الجبنة وانقعها فى مية واغير الميه زى ما هو موضح - اعمل ديسك من الكنافة فى صينية مدهونة مادة دهنية واضغط عليها كويس واحط الجبنة العكاوي والموتزاريلا فى النصف بعيد عن الاجناب علشان هتسيح فمتتحرقش - ممكن بدل الجبنة تحشو بالمكسرات . - وبعد كده نحط بقية الكنافة عليها و نضغط عليها كويس وتتحط فى الفرن على 200 درجة - بعد ما تتطلع لازم تتقدم سخنة وتتسقى بالشربات التقيل ونزينها بالفستق مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم حلويات وصفات حلى مكسرات |
|