الكبسه السعودي , مقادير الكبسه السعودي , تعلمى عمل الكبسه السعودي الكبسه السعودي , مقادير الكبسه السعودي , تعلمى عمل الكبسه السعودي 2013 المقادير: - نصف كيلو لحم - قرفه خشب - قرفه ناعمه - طماطم - 2 ملعقه زبده -4 ليمون ناشف - قرنفل وحبهان - 1/2 كيلو ارز بسمتي - فلفل حامي - بصل - 1/2 لتر ماء الطريقه: - اولا اختار اللحمه الي بتستوي بسرعه والشيف اختار الريش - في اناء نضع الزبده مع الزيت ثم نضيف اللحمه الريش ونشوحهاعلي النار - نضيف التوابل معها مثل القرنفل والقرفه والليمون الناشف والحبهان - ثم نضيف الطماطم المكعبات مع الملح والفلفل - نضيف الشوربه للخليط ونضيف الفلفل الحامي حسب الرغبه - نضيف الأرز بعد غليان الشوربه - وبعد تمام النضج يقدم في طبق التقديم وفوقه يرص الريش ويجمل بالفلفل الالوان و الطماطم |
الساعة الآن 05:11 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO