04-01-2013, 07:19 PM | المشاركة رقم: 1 | |||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||
مكسيكى سبايسي , اكله مكسيكى سبايسي , وصفه مكسيكى سبايسيمكسيكى سبايسي الشيف يسري خميس من كل بلد أكلة الاثنين 20 / 7 / 2013 المقادير : - فلفل الوان - فلفل حامي - طماطم - خيار - زبيب - بصل أخضر - بقدونس - الدريسنج ( خل - زيت زيتون - مستردة - ملح - فلفل ) الطــــــــــريقة : - في بولة غويطة نضع المستردة و4 ملاعق زيت و2 معلقة خل وشوية ملح وفلفل ونقلب جيدا ( ممكن يستخدم هذا الدريسنج مع اي انواع السلطة ) - نقطع كل الخضروات مكعبات صغيرة بحجم واحد ونضيفها على الدرسينج ونضيف الزبيب ونقلب المقادير معا - يستحسن ترك المكونات في الدرسينج لفترة قبل التقديم مواضيع قد تعجبك:
| ||||||||||||||||||||||||||||
جديد المواضيع في قسم أطباق رئيسية |
|